poradit-nemuze mit zizen?

12.05.2011

Ahoj holky,potrebovala bych poradit, jsou nam 3 mesice,pijeme materske mlicko,ale z lahvicky a chci se zeptat jestli malej nemuze mit zizen? Dr mi rika,ze ne i babicka,ale kamaradky co maji mimca,rikaji,ze jim davali vodu nebo cajik. Ten kdo koji, tak maji to predni mlicko slabe tak to je pry na zizen,ale ja to mam mixle,kdyz odsavam.Ted kdyz jsou ty tepla,dost se poti tak nevim,aby mu neco nechybelo.Zase mi rikaji,kdyz mu dam cajik,ze uz nebude treba chtit mlicko nebo si veme,ale jen malo. A jeste jeden dotaz,jak oblikate prciky,kdyz jsou takova tepla? Ja dam bud bodicko s kratkym rukavem a na to slabou mikcu a teplacky nebo kalhoty a slaba cepicka, a vcera jsem mu dala bodicko s dlouhym rukavem a teplacky a byl strasne zpoceny,ale min ho oblict nemuzu,na to je asi moc maly,vubec nevim...Moc dekuju za odpovedi paa

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Dekuju moc za rady. Poti se dost...Nu ted co jsou ty tepla,tak se mi zda,ze je vic neklidny

ahoj, plně kojím, a teď ve vedru bych ho měla na prsu pořád, dávám mu rozpustný fenyklový čajík od Hippu, který je zároveň super na prdíky. Jsou nám 2 měsíce.

Ahoj, tak nám říkali v předporodním kurzu, že pokud kojíš, tak není třeba nic jiného dávat ani v létě! Takže pokud má MM, tak je to asi v pohodě si myslím. I v případě, že mu to dáváš z lahvičky. Ale samozřejmě pokud chceš, tak mu klidně převařenou vodu nebo čajík dát můžeš. A že nebude chtít mlíčko není pravda. Jo a s tím oblíkáním to dělám taky tak (mám 7 měsíčního kluka). Bodičko s krátkým a mikinku a tepláčku a slabou čepičku. Čepka je kvůli sluníčku a přes ušička, protože fouká. Včera bylo takové vedro, že jsem mu tu mikinku sundala a bylo mu fajn. Ale maž krémem!!!!! Slunko je sviňa. Já jsem si včera koupila krém pro mimina daylong kids.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka