DM kupony

05.04.2011

Ahoj holky,
mám na vás prosbu. Nemáte někdo slevové kupony do DM na Babylove BIO pokračovací mléko a nevyužíváte je? Vyměnila bych za cokoliv, co byste potřebovaly vy.
Mod děkuju, Katka

Kliknutím vložíte smajlíky:

omlouvám se, že jsem nenapsala hned, moc děkuju za kuponky, pomohly.. za měsíc mne čekají státnice a stěhovala jsem se od přítele pryč, mám spoustu tašek u našich a nemám teď moc času, abych to všechno prošla, tak až budu mít státnice za sebou, ty tašky projdu a čím budu moci vaši laskavost oplatit, tak pak určitě pošlu.. ozvu se.. počítám, že tak v půlce června bych už měla mít klid.. :) Už aby to bylo.. :(

In reply to by Kastin

To je fajn, že pomohly :) Kdyby jsi náhodou měla kuponky na babylove ubrousky, tak bych byla vděčná, jinak nic nepotřebujeme :) a já až budu mít zase mlíčko, pokud budu :D tak bych poslala to. Přeju hodně štěstí!!

Ahoj, mám 6 kuponků na to mlíčko, tak mi napiš adresu do osobky a já ti je pošlu, jestli chceš. Jsou platné do 30.6.2011. Pokud by jsi měla kuponky na ubrousky babylove sensitive, tak bys mi mohla poslat :) Ale pokud nemáš, tak nevadí, ráda ti ty na mlíčko pošlu, já je mám na nic :)

In reply to by ssiissiinnkkaa

kdyžtak pro jistotu mail Kastin@seznam.cz, pod tímto mailem jsem i na facebooku. Nevím, proč to nejde poslat mi osobku, to fakt nechápu.. :( Plenky máme většinou pampers, ale mám ještě celkem slušnou zásobu, kuponky na ubrousky by byly taky fajn.. :) Musím se mrknout po těch ubrouskách babylove, ale určitě to někde najdu a pošlu.. já je nevyužiju.. :)

ahojky,mám tři kuponky-je to bio pokračovací výživa Babylove,tak jestli je to ono?Na jednu krabici sleva 30 kč,jestli je to to co chceš,můžu poslat,my nevyužijeme.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka