Jak cítite pohyby v 39tt?

04.05.2011

Ahoj holky, jak cítíte pohyby v 399tt? Mám špatný monitor, asi půjdu už do nemocnice. Prckové tam asi už nemají moc místa a už se nechtějí moc hýbat co? Jak to máte vy přes den? Díky moc a hezký zbytek těhu a zdravá miminka.

Kliknutím vložíte smajlíky:

ahojky termin mam 15.5 a vem si ze malou necitim vubec a zitra musim za dr tak se uvidi jinak mala je moc mala a taky jsem nepribrala moc tak to bude asi tim jinak te porod ceka kazdou chvili vid?uz vis co to bude?

In reply to by helenkahoufkova

Já mám termín 14.5. :one: tak jsme na tom stejně. Bude to chlapeček, už doma holčičku máme. Pohyby cítím přes den minimálně, ani naboku když ležím tak ne moc. No a jdu na kontrolní monitor, protože v út vyšel špatně, mimi se nehýbalo. Radily tady vzít si něco sladkého před monitorem, tak uvidím. Myslím si, že už v tomhle stadiu těhu ty mimča moc nehýbou, tak je cítíme mín a min, nemají tam místo. Ale stejně má člověk strach. Tak at Ti to zítra dobře dopadne.

In reply to by mirindas

dik moc na monitoru jsem u nas nebyla muj novy dr ho tady nema jinak ja mam doma jak holku 7let zlato a kubu tomu budou 2 ted v srpnu ale dabel prvni tridy proto jsem vdecna ze je to holka a musi byt zdrava me jen uklidni to kdyz slysim srdicko vis minuly rok jsem nosila 2mesice mrtve male nez to na plodovce zjistily tak me zajima uz jen srdicko jinak jsem rada ze je tu nekdo kdo ma termin jako ja

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka