Poraďte

14.04.2011

Potřebuju poradit, možná že spíš i utěšit a podpořit. Stalo se někdy některé z vás, že přesto, že jste byla těhotná, vám vyšel negativní těhotenský test? Mám 5 dní zpoždění. A opravdu mi není dobře. Občas bolest v podbříšku, takové řezání po stranách, pak je mi zase blbě od žaludku, točí se mi hlava a tohle všechno mám od pondělka a vždycky mě to spíš chytne odpoledne. A dneska ráno jsem si dělala těhu test a negativní. Těhotná jsem nikdy nebyla a miminko si moc přejeme, takže nemám opravdu žádné zkušenosti. Tím se i omlouvám za svoje přihlouplý dotazy. Ale budu moc ráda když mi na to napíšete svůj názor či zkušenost.
Děkuju a ještě jednou se omlouvám za ten přiblblý příspěvek :+^*: :+^*: :+^*:

Víš co jsem četla? Nechci nijak znervózňovat, jenom to né!!!!! Ale prej (říkal to nějakej gynekolog), že spousta zpožděných MS u spousty ženských má za vinu jakoby ukončení těhu. Že se to prostě stane hned na začátku a to je pak to zpožděné krvácení v doměnkách, že to je MS. Že to ty ženský ani nezaregistrujou...
Tak mě napadlo, jestli to nebyl tenhle "případ"...
Ale vůbec to tak být nemusí, ale asi se to stává tisíce ženám, které to ani neví. Snad tě to nepolekalo :n:
Jinak MOC TI PŘEJI ABY TO PŘÍŠTĚ VYŠLO :one: A AŤ SE MŮŽEŠ CO NEJDŘÍV TĚŠIT Z //, ZDOUVAJÍCÍHO SE :€O: A MIMINKA :h: !!!!!!!!!!!!

In reply to by Booty

Ahojky,
to co píšeš je dost možný. Pracuji se zdravotně postiženýma dětma, takže se s nima docela nadřu a natahám, tak by mě to snad ani nepřekvapilo :( . Neboj, nevyděsila si mě, jen mě to aspoň donutí jít co nejdřív k doktorovi. Je to týden od doby co měla dorazit MS a zatim ještě nic. I když už tak asi 4 dny špinim, no mám spíš takovej protivnej výtok, tak mě to i trošku děsí aby nebyla chyba jinde. Ještě si během týdne udělám test a pak uvdím. Každopoádně ti moc děkuju za tvůj příspěvek a za tvojí podporu :a: :€s€:
Měj se hezky - Alča

In reply to by krtecek

Ahojky mam stejny problem jako ty..je to uz tyden co ms mela prijit a nic tak jsme dnes sla k doktorovi a i podle krve bohuzel tehotna pry nejsem.ani nespinim nic jen mam bilej vytok ale pry delozni sliznice je vysoka tak by ms mela prijit.svitla nadeje ze pry bych tehotna byt mohla ale podle krve nejsem.ach jo...tobe drzim pesticky aby ti to klaplo a tys byla..:)

In reply to by dkotabova

Ahojky,
tak to je mi moc líto!! No, já mám hnědý výtok a fakt mi neni dobře. Už se tomu asi nedá říkat ani špinění. Začínám mít strach co se děje. Ale k doktorovi se mi takhle jít nechce.
Tak doufám, že se nám to oběma brzo podaří a budeme brzo :€O: .
Měj se hezky - papa Alča :a:

Moc vám všem děkuju za vaše příspěvky a hlavně za vaši podporu. Ale večer jsem začala špinit :r: takže ta potvůrka :spid: zřejmě dorazí. Tak zase nic. Už jsem začínala trošku doufat, protože takovýhle zpoždění jsem ještě neměla a takhle blbě mi před tím taky nikdy nebylo, ale co naplat. :( Snad to brzy vyjde.
Tak se mějte všichni krásně všem snažilkám přeju brzo // a těhulkám pohodové těhulkování :a:

tak já tě asi nepotěším,ale když u mě byly tt negativní tak jsem prostě těhu nebyla ikdyž spoždění bylo třeba 14 dní.a když byl konečně pozitivní tak to těhu už bylo.prostě u mě vycházejí testy spolehlivě,ale každá jsme jiná. :a:

Kamarádce se to stalo a ta neměla na těhu. testu čárku ještě tři týdny :) a teď má zdravou krásnou 2,5 měsíční holčičku ;) :) někdy to stoupá pomalu počkej ještě týden a když MS nedorazí tak si skoč k DR. tam ti to osvětlí :) a budeš mít klid ;)

Já měla ještě 14 dní po vynechání MS negativní všechny těhotenské testy, dokonce ani doktor 10 den po vynechání nic nepoznal a píchl mi vyvolávací injekci, která prý těhoneství neublíží no a nakonec to byl kluk jako buk.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Děkuju ti za tvou zkušenost. Jsem moc ráda, že mi na to píšete svoje zkušenosti. Protože to je nejlepší rádce. Dělala jsem si taky mamatest, ale nejsem si jistá citlivostí, myslim že to byla citlivost 10,ale to bych kecala. Popravdě, sama se v tom moc nevyznám :00: :) . No počkám do konce týdne. Příští týden si udělám test znovu a pak si dojdu k tomu doktorovi. Mám totiž taky trošičku strach, aby za tim nebyl nějakej problém. :( :?
Jinak moc děkuji za podporu
Měj se hezky - papapa Alča :a:

Ahojky,
já měla mít menstruaci v útrerý ( bylo to loni, datum si nepamatuju), v pátek tam ještě nic nebylo ( až když sem to vyndala večer z koše a studovala to, tak tam byl neviditelnej dušík :) ) a až v neděli tam byla dálnice, dneska mám 5 měsíční holčičku. Tak držím pěsti ať to dopadne, ten test ještě z mý zkušenosti pozitivní být nemusí!!! papa

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Moc moc moc moc moc děkuju za podporu. jsem moc ráda když mi tu napíšete svoje názory. Nemám absolutně žádné zkušenosti, tak jsem ráda za každý poznatek od vás. Ještě jednou moc děkuji a tobě taky přeji hodně štěstíčka v tom snaženíčku a ať se můžeme za chvíli obě chlubit //. :a:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Úplně tě chápu. My jsme se brali loni v září a úplně jsme se vycucli z peněz. Můj přítel je truhlář u jednoho soukromníka, takže žádná sláva s výdělkem a já pracuji v neziskové organizaci se zdravotně postiženými dětmi, takže u mně je to s penězi ještě horší. Ještě ke všemu jsme se uvázali do hypotéky, takže korunou opravu smrdíme, omlouvám se za ten výraz. Takže teď scháním ještě nějakou domácí práci jako přivýdělek. Tak snad bude líp. Snažím se pro to udělat maximum. Takže tě úplně chápu. A pořád si v duchu říkám, že kdyby mi to opravdu s těmi // vyšlo, tak budu muset být hodně aktivní aby jsme nějaký ty penízky ušetřili. Držím ti palečky aby ti všechno vyšlo jak si přeješ :one: :a: a posílám ti :€s€:

In reply to by krtecek

To jsem ráda, že mě chápeš...je to fakt hrůza...svatbu domlouváme už od ledna, je toho strašně moc, máme totoiž obrovskou svatbu (kdyby bylo na nás, tak ne) ale v rodině do které se přivdám je to tak zvykem že se musejí zvát všichni, tak se vyklubalo 150 hostů :-( takže peněz jak želez a navíc rekonstruujeme dům, který chlamstne taky nějakou půjčku. Navíc Josífek je malíř na ŽL a když není práce, nebo je špatné počasí, tak ....no ani nemluvím a za těch pár šupů co pracuju já od nevidím do nevidím...ale jsem tu teprve 4 měsíce, takže ÚP by mi nic nedal, kdybych odešla a na mateřskou nechci jít z ÚP kvůli tomu, že si nemůžeš vybrat na kolik na MD půjdeš - automatickou ti to šupnou na 4 roky, což znamená 3800 měsíčně a co to je, že?? Takže z toho důvodu chceme počkat s mimi aspoň do svatby, jestli to něco vyřeší, nevím, ale snad za tu dobu vláda podpoří návrh na to, že si rodiče budou moci sami říct na jak dlouho mateřskou chtějí i z ÚP. Hodně lidí mě za toto odsuzuje, že dávám přednost penězům před dítětem, občas i já sama bych si za to nafackovala, ale pak zase zatnu zuby a jede se dál....No to jsem se pěkně rozkecala a ty zatím máš svých starostí dost....Uvidíš, že to všechno bude v pořádku a za chvilku se budeš kulatit :-)) Tak se měj krásně a pak mi písni jak to dopadlo, ju? Držím pěsti

In reply to by Helis

Fíha :00: 150 hostu, tak to je pecka. Tak to musí opravdu schramstnout spousty peněz. My měli teda 30 lidí i s fotografkou a muzikanty a byla to opravdu jen blízká rodina. Každopádně za ten den to stojí. Je to opravdu úžasný den, který ti zůstane v hlavě do smrti. Celou svatbu jsem si zařizovala sam, protože manžel byl před svatbou vážně nemocný, tak jsem byla s nervama na pochodu a nejvíc jsem se bála toho aby ten den dopadl co nejlíp a všichni aby byli spokojený a všem se ten den moc líbil. Ve finále, ten den jsem se opravdu nemusela o nic starat, o všechno se postaral moje úžasná svědkyně a já si to fak užívala. Všechno se točí kolem tebe a ženich má oči jen pro tebe. Takže ať vás to stojí co to stojí, hlavně si to užíte a naplánujte si to všechno tak, jak chcete jen vy dva!! Jo, já říkám, že peníze jsou až na prvním místě, a je to asi tak. ;) Každopádně, nevyčítej si, že nejdřív myslíš na zajištění rodiny a pak na to mimčo. V dnešní době to snad ani jinak nejde. Já jsem vždycky tvrdila, že i kdybych byla chudá jak kostelní myš, tak si to mimčo stejně pořídím, ale názor jsem velice rychle změnila :) . Mně taky trochu tlačí manžel. A to tak, že už mu bude za 3 roky 40, je o 10 let starší než já, tak bych byla ráda aby fungoval jako aktivní tatínek co nejdýl a nebyl už pak lenivej :s: . Jsem moc ráda, že si mi to napsala a snad ti budu tímhle i trochu oporou.
No, já ještě počkám týden, pak si udělám ještě jeden test a pak kdyžtak pošupajdim k doktorovi.
Tak se opatruj, hlavně hodně sil a odhodlání do života a hlavně ať jsi šťastná, to je nejdůležitější - papa :a:

Cauky, tak ja zrovna dneska resim neco podobneho. Menstruaci jsem mela dostat vcera. Uzivam duphaston, takze mela prijit na tuty. Ale neprisla a testy jsou negativni. Vim, ze tady nekolikrat holky psaly, ze jim test vysel pozitivne treba az po tydnu i dele, takze to mozne asi je.

In reply to by miha

Ahoj taky resim ted to same..mela sem ms dostat 13teho a stale nic,boli me v podbrisku a mam tlaky takze to vidim ze to prijde kazdym dnem....kez by ne...:) pac mam skoro 3letou holku a musim ted co nejdriv otehotnet...snazim se to nejak neresit ale ve stredu jsem mela jeste test negativni...takzed bud a nebo..:) ale drzim pesticky!!!

In reply to by miha

Ze začátku když jsem vysadila prášky, tak jsem to měla hodně nepravidelný, ale teď už se mi to docela srovnalo, tak teď právě nevim kde je chyba. A nejvíc mně na to znervózňují ty občasný problémy jak jsem psala. Řikám si ale, že takový štěstí asi mít nebudu aby to opravdu bylo :cc): . Každopádně bylo by super, kdyby se nám to oboum povedlo. A tobě budu držet pěstičky aby se ti za chvíli objevili // a bylo to :cc): .
Jsem moc ráda, že jsi napsala a doufám, že se budem průběžně informovat jak to s námi vypadá. :a: :k: :€s€:

In reply to by krtecek

No, ja prave zadne priznaky nepocituji. Neboli me v podbrisku ani v krizich (coz me na zacatku tehotenstvi bolelo) ani nespinim, proste NIC. Ja si taky rikam, ze takove stesti, ze bych otehotnela hned po laparoskopii mit nebudu. Preju si to, ale zaroven tomu moc neverim. Jenm doufam, ze mi nebudou muset pichat vyvolavacku. :-(
Taky ti drzim palecky. Treba u tebe doslo k ovulaci pozdeji, nez jsi predpokladala a carecka se vyklube!!!! :-)
Nezbyva nam, nez si navzajem drzet palecky! :-)
Urcite dej vedet!
Jana

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ahojky, mne delali laparoskopii kvuli mimodeloznimu tehu. Kraskl mi vejcovod a krvacelo to do bricha, tak mi ten vejcovod museli vzit. Meli jsme mesic zakaz styku, ale porusili jsme ho, protoze mi dr. na kontrole po laparoskopii rekla, ze budu mit ovulaci z vajecniku, kteremu zbyl vejcovod. Takze touha po diteti zvitezila nad moznymi riziky. Byla jsem u dr. jeste jednou asi pred tydnem a ten rikal, ze delozni sliznice je zvysena a k menstruaci dojde v terminu, takze mi neni jasne, kde se tak zdrzela. Krome toho uzivam Duphaston (ten upravuje cyklus), takze mi normalne mrska prijde vzdycky na minutku presne. Ted mam zpozdeni crtvrty den a TT jsou porad negativni.
Ovulacni testiky docela doporucuji, je to dobra napoveda. :-)

In reply to by miha

no, je pravda, že ovulační testy nepoužívám a spoléhám se na to, že ovulaci mám. Ale to je to, nevím to jistě jestli ji vůbec mám. Jen mě teď znervózňuje tohle přiblblý zpoždění. Včera to byl týden co měla MS dorazit a stále nic. No popravdě vypadá to asi tak, že to mám a nemám. Mám spíš takový výtok, takže nevim. V týdnu si ještě zkusim udělat testík jestli tam třeba nebude nějaká změna. Dělala jsem si ho naposledy 14. dubna. Jen mě trochu ten můj současný stav znervózňuje. Dneska i včera mi bylo dobře. Ale v sobotu ráno se mi točila hlava a bylo mi blbě od žaludku. Takže jeden den je mi dobře a druhý den to stojí za prd a ještě k tomu ten přiblblej výtok, tak mě to trochu znervózňuje. Doktor má teď dovolenou, tak počkám ještě do příštího týdne co to se mnou udělá. Ale tohle jsem ještě nikdy neměla. Jinak teď mi psala kamarádka, že pozitivní těhotenský test se jí ukázal až 20 den po vynechané menstruaci a před tím byl naprosto negativní, a to si ty testy dělala ob den. Takže je možný, že by si i těhu byla. Moc bych ti to přála!!!!!! A pokud ti doktor řekl, že by jsi tu MS měla dostat na den a ona pořád nikde, tak to vypadá dost nadějně. Ale nic zakřiknout. A půjdeš k doktorovi nebo ještě chvilku počkáš? :k:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Tak vám taky přeju aby to vaše snaženíčko co nejdřív vyšlo. Hodně štěstíčka a brzy //.
papa Alča

In reply to by miha

Jsi moc hodná a moc si vážím toho, co mi píšeš. Já jsem ty problémy začala pociťovat až druhý den po očekávané menstruaci a taky vůbec nešpiním. Asi jako já. Taky si to moc a moc a moc přeju, ale zároveň tomu moc nevěřim. Každopádně budu na tebe myslet a bylo by úžasný kdyby nám to oboum vyšlo.
Opatruj se a budeme se průběžně iformovat. papa Alča

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka