do vlaku s kočárkem

02.04.2011

Mám dotaz ohledně cestování vlakem s kočárkem (golfky). Když pojedu s kočárkem složeným ve vlaku, jestli se platí nebo je to jen jako zavazadlo??? Děkuji za odpověď :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

já jsem jezidla s dcerkou hodně. A pokud v kočárku máš mimčo - tak se nic neplatí - je to zadarmo ať máš jakejkoliv kočárek.
Pokud bys ale kočárek jenom převážela bez dítka, třeba my jsme pro něj jeli do Polska vlakem - tak tam se musí platit - v každém vlaku. My jsme cestou přesedali do 2 vlaků a v každém vlaku jsme museli zaplatit cca 20,- Kč ..... nejde prý koupit jízdenka na kočárek z jednoho místa jinam.
Jo a ještě rada ........ téměř v každém rychlíku je oddíl vyhrazený pro matky s dětmi, takže si to najdi než nasedneš do vlaku - nebo se informuj - a pokud tam seděj cestující bez dětí - tak tě musej pustit. :-) Já jsem toho taky několikrát využila - když jsem jela dál. Přeci nebudu stát s dcerkou na chodbě - když na to je nárok. Poradí ti i průvodčí ve vlaku.

In reply to by brandik

tak bude asi lepší se zeptat přímo na nádraží.... Já jedu k mamce na týden a chtěla bych jet do Brna se podívat po obchodech (je to kousek), malý v kočárku nechce moc být tak sem myslela že ho vezmu složený do vlaku jako zavazadlo a když by sme se tam zdržely a chtěl už spinkat na zpáteční cestě jeli by sme pak v kočárku. Tak uvidím co mi řeknou tam:-) díky moc :a:

neplatíš za to nic když máš v něm dítě..teda my hodně jezdili s malou a jak byla větší tak normálně běhala po vlaku a seděla na sedadle a kočár vedle nás a nikdy sem nic neplatila......

Pokud kočár nechceš uložit do zavazadloveho vagonu jako třeba kolo, tak neplatíš nic. Cestuji takhle bežne.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky