Ovulka

29.03.2011

Zdravím všechny dušičky,
milý deníčku, ovu testík byl dneska přímo ukázkový, řekla bych, že ovulka je v plném proudu, tak jsem se těšila, jak rozjedeme další kolo snažení a on mi miláček onemocněl a leží tu a spinká. No není to smůla? Tak nevím jestli :*O*: radovánky z víkendu budou stačit, myslíte, že jo? Já tomu moc nevěřím.

Ahojky,
tak to jsme na tom podobně. :-) Snažíme se taky o mimčo a vždycky když by to šlo :-) a byla ta nejlepší doba, tak to ve finále neklapne. Tak nevim nevim jak se nám to tímhle způsobem podaří. Mám pocit, že se snad už toho :€O: nedočkám.
Každopádně, mám dvě kamarádky, které otěhotněly den po menstruaci, takže nevim kde je zakopanej pes. A ví to stoprocentně, protože manžel jedné z nich je kamioňák a objeví se doma 1x za měsíc.
Nikdy nevíš kdy se to podaří.
Tak hlavně ať se brzo zadaří a hlásíš nám tady //
papa :a: :€s€:

Ahojik, já jsem si ovulku měřila a měla jsem ji od 25DC, dosti pozdě. Doktor mi chtěl dát prášky na úpravu a nakonec jsem přišla stím, že jsem těhotná. Jsem teď ve 13 týdnu podle ms. Takže jsem musela otěhotnět hned po ms a ne při ovulaci. Tak hlavu vzhůtu i zázraky se dějí a to my na ten náš malý zázrak čekaly nekecám 3,5 roků bez jakéhokoliv vyšetření přítele. Tak držím pěsti a brzké // :qu:

A myslíš, že by se nehecnul? Je mu fakt tak špatně? To můžeš "oddřít" ty :) Protože z víkendu si myslím, že už je to dlouho, ale třeba ne, no.
Tak i tak hodně štěstí :k: :a:

In reply to by marta88

No nevím, já se dokážu vcítit do druhého, když mu fakt není dobře, tak nechci jít přes mrtvoly. A musím říct, že ho jen tak něco neskolí, ale když šel dokonce i k doktorovi, tak mu je opravdu ouvej. :jawdrop:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

No vidíš, tak to jsme na tom podobně :-( Manžel je asi pracovně hodně na cestách, že?
Jinak právě si mi přítel vrátil od dr. a má chřipku :-(

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka