Tak se oficiálně hlásím se do snažilek :-)

02.03.2011

Ahojky všechny snažilky, maminky i těhulky, tak jsme se s přítelem "oficiálně" rozhodli, že bychom našemu Simonkovi (květňátko 2009) mohli pořídit sourozence. Ono je to tak, že já bych proti těhotenství nic neměla už asi od půl roka po porodu. Asi do 13. měsíce jsem kojila a nemenstruovala, vaječníky stejně nepracovaly. Po zdravotních potížích - v loňském létě konizace, rekonizace děložního čípku, na podzim dilatace kanálku děložního hrdla -kvůli slepení po prodělaných zákrocích, jsem konečně začala menstruovat a co nový cyklus, to nová naděje. No kdo ze snažilek to nezná? Normálně mívám cyklus mezi 25 až 27 dny, ten poslední byl 31 dní dlouhý, už jsem doufala, že jsem těhu, ale testíky negativní, hrůza bylo to na zvcoknutí!
Teplotku neměřím, přemýšlím o ovulačních testech, ty se mi už v minulosti velice osvědčily.

nove nadeje i dalsi zklamani docela dobre znam. Preji ti, aby na testiku // byly co nejrychleji. Nejlepe treba uz v listopadu. :-)
Drzim palecky a preji hezky vecer.
Taky Jana :-)

In reply to by jannach

jeee, az ted koukam, ze jsem napsala nesmysl. Chtela jsem napsat, ze ti preji, aby jsi otehotnela hned tento mesic, takze v breznu a napsala jsem v listopadu. To neeeee, rozhodne ti nepreji, aby jsi musela tak douho cekat. :-)

In reply to by jannach

ahojky, moc děkuju, já jsem to pochopila, no nevím, moc vellké naděje si nedělám, nedokážu ani přesně říct, jestli byla ovulka, uvidíme, necháme se překvapit a pokud nebudu těhu, od příštího cyklu najedu na ovu testy. Tobě moc gratuluji ke krásným čárečkám na testech. :h:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka