Zdravím berušky..:-)

13.02.2011

:a: Ahoj zlatíčka,
vůbec nestíhám číst, tak to zaokrouhlím do jednoho blogu. Než bych Vám všem odepsala, tak jak bych chtěla, tak mi tu vytvoříte dalších dvacet nových blogů... :a: :c:
Nešlo mi se sem opět tři dny přihlásit, proto píšu až ted. Takže to jdu shrnout... :s:

Všechny nové maminky vítám a přeji hodně zdravíčka jak pro ně, tak pro mimísky...:-) At se Vám tu líbí...:-) :one:
Dokonce jsem koukala, že je tu maminka, co čeká trojčátka... :one: Tak speciálně pro ni...Obdivuji Tě a přeji hlavně zdravíčko ! :dance: :one: Moc se to nevídá a je fajn, že máme také takovou maminku mezi námi. :-)

Marsseilko, máš krásné bříško ! Opravdu jsi pořád hubenourek. Sluší Ti to. :-) Já mám zatím nahoře 2,5 kg, ale myslím si, že to příjde a bude to týden co týden narůstat. Já mám z mé k.vel. 36 už 38, ale to je jen vršek. Kalhoty mám L. No, ale bude hůř... :s: :00:

Chřipkové maminky... přeji, at jste brzy fit..Mám to také zasebou a vím, že v těhu je to o to horší, že člověk kouká hodně na mimíska a nemůže si dopřát tolik léků na rychlejší léčbu...:-(

Kočárek...Tak ten už máme. Vyhrál Peg Perego GT3. Hodně jsem chtěla i Janéčko, ale vyhrál tenhle. :-) Ještě potřebujeme zajet do Ikei pro přebalováček a nějaké drobnosti. :-) Pak už jen vytahat věcičky, přeprat a vyžehlit.

Dnes jsem študovala, zda budu mít nárok na PPM. Tak snad ano. Jsem totiž od 1. 5. 2010 doma na nemocenské. Ta nevím, zda se do toho počítá, ale snad ano. Pokud ne, tak by mi to i tak mělo vyjít. Musí být nějak odpracováno 270 dní za poslední dva roky...Nechtěla bych spadnout do té skupiny, kde na ni nemají nárok a automaticky je šoupnou do té 4- leté varianty. :-(

Ve středu 16.2. jdu konečně do poradny a na UTZ. Už se moc těším. Naposledy jsem byla 5. 1. a je to jak věčnost. Snad se nám mrnousek ukáže v plné síle a nebude dělat drahoty. Chceme vědět, co to bude, ale dnes jsme se dohodli s manžílkem, že to nikomu doma neřekneme. Jde totiž semnou a pak si zajdeme na obídek. Malá půjde s námi a pak chce do kina. Takže tatka půjde s malou do kina a já se konečně můžu podívat po nějakých obchůdkách. :-)

No, snad jsem na nic nezapomněla, ve středu dám vědět, jak jsme dopadli. :°*°: :°~°:

Holčičky, mějte se moooc krásně, pohladte bříška a už tolik nedrbejte !...Pak to nestíhám číst ! :s: :c: :qu:

já jen k té administrativě.
já jsem doma na rodičovské od asi půlky července 2008. TAkže budu 1.6.2011 končit rodičák a nastupovat zase na mateřskou-ta by měla být o fous vyšší, než jsem měla předtím-vypočítává se z platu a tam nějaké procento přidávali a pak bych asi po 22 týdnech měla zase nastoupit na rodičák-vyberu si 3 letou variantu a s tou nijak nehýbali, takže by to mělo být zase 7600,-.

Ahojky, tak jsi to krasne shrnula, klobouk dolu :one:
Moc dekuji za slova chvaly...ja tedy zavidim, ze mas jen 2,5kg nahore, co bych za to dala...stydim se za svych 4,5-5kg, ted to lita nejak moc nahoru, je fakt, ze me zas potrapila o vikendu zacpa, takze se to i na vaze projevi, ale uvidim dnes az vlezu na vahu, kam jsme se zas posunuli :00: mam pocit, ze mam vse jen v brisku, ale nemerim se, tak si jista nejsem..nicmene, sve kalhoty stale zapnu, tak nevim, nu...ale je to vlastne dano tim, ze jsem je pred tehu musela nosit s paskama...jenze se svymi sladkymi nerestmi se to tezko uhlida, chjo :-( No, obratim list...nebo me prepadne depka :-(
Koukam, jak jsi hezky v predstihu i s vybavenim pro mrnouska...ja mam zatim jen vyhlidnutou postylku a to je vse..ale vecicky mam slibene od segry po male...ma spoustu neutralnich veci a pry i pro vetsiho prcka, tak nebudu muset skoro nic z obleceni kupovat :one: Na kocarek se zatim necitim, nevim, kdy se pojedem prvne kouknout, je toho nejak moc i s tou stavbou... :00:
No, tak se opatrujte, uz nestonejte...a zase pisnete :one: :a:

Děkuji moc za přáníčko, taky přeji jen to nejlepší těhulkování, já jdu na utz 17. února, tak už odpočítávám dny, jsem moc zvědavá jak jsme vyrostli a jestli se dozvíme zda tam bude aspon ta jedna holčička. Zdravím a přeji pěkný den.

In reply to by monilaub35

Tak to jdeš jen o jeden den déle než my...:-) Určitě tam jedna holčička bude :-) A třeba hned tři.. :s: :c:
Také moc děkujeme za přáníčko. :one: Dej pak vědět jak jsi dopadla...:-)
Měj se také mooooc krásně a opatruj ty poklady v bříšku... :€O: :h:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka