25+0 a testy na těhu cukrovku

04.02.2011

Přeji krásný den deníčku a milé květinky :k: dnešní noc byla neklidná, protže jsem stále myslela na ranní testy na cukrovku. I když jsem si po vzoru jiných maminek stále říkala, že to nic není, pořád jsem se cítila nesvá. Budíček v 6:15 hrůza, tak se mi zrovna chtělo spát :~!: ale co aspoň to budu mít za sebou. V čekárně byly už 3 maminky, které již popíjely "lahodný" nápoj a netvářily se zrovna nadšeně. Hned jsem šla na řadu a uvítala mě milá setřička, šup šup a už jsem byla venku s nápojem. Hmmm a je to tu... no ale světe div se MĚ TO CHUTNALO. Měli to s citrónovou příchutí, trochu to pálilo na jazyku,ale vůbec mě to nepřišlo přeslazené. No jo, to jsou ty těhu chutě, každému to chutná jinak. Tak jsem to vyzunkla za 5min a čekala jsem... 2hodiny utekly jako voda, ani hlad jsem nepocítila, ba naopak jsem měla hroznou žííízeň :$}: ale jak říkám,uteklo to a má to úspěšně za sebou. ještě aby výsledky byly na 1*. Šimonek v bříšku radši ani nedutal, zlatíčko moje, tak si doma odpol.zaslouží sladkou odměnu a maminka také :€m: Teď už zase trčím v práci, záda mě bolí z toho ustavičného sezení,ale příští týden mám slíbený těhu pás od švagrové, tak mi snad trochu uleví. Jinak chodím poctivě každé úterý na kondiční cvičení a docela mě to pomáhá. je to spíše protahování, které bych zvládla doma, ale doma jsem líná a nedonutím se. Tak to jsou mé dnešní dojmy a pojmy. Další těhu poradna až 24.2., tak zatím ahojky a všem přeji krásné těhulkování :€O:

No super, gratuluju..to je jak u nás. Já ho teda vypila trak za 2 minuty, protože jsme byly ve 4 uvnitř a sestra tam s náma stála a jedna to tam chrstla celé, tak jsem nechtěla být poslední. ;-) a ten jazyk mě asi v půlce nápoje začal brnět a brnl ještě tak 20 min, ale pak dobrý. ;-) tak gratuluju šikulko...kránsý víkend!;-)

In reply to by ZuzkaN.

Já jsem to opravdu měla jak citrónovou limonádu a ke konci s kapkou medu, ale jinak mi to tolik sladké nepřišlo. Pak mě asi 5min po tom pálil jazyk, ale dá se to :metal: hodně štěstí v úterý a pak se pochlub :qu:

Ahojky no tak to moc gratuluji jsi holka šikovná :€p€: Krásně jste to s Šimonkem zvládli :€p€: a odměnu jste si určitě zasloužili :a\|: :hu: Též užívej zlatí těhulkování :€O:

In reply to by Klaricek

Díky, a ty si Kláro z toho nic nedělej a na další test se vyprdni. Nemá to cenu se takhle nervovat. Byla tam se mnou jedna paní a ta to nezvládla. do 10 min šla :sick: Já měla obavy z toho hladu, ale ustála jsem to. I když jsem to už měla za minutu 12 a hned jsem mazala pro bagetu. Začínala jsem se klepat a to vím, že za chvíli by bylo zle a mohla bych omdlít. Ale jsem ráda, že to mám za sebou. měj se také krásně :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka