Milý deníčku,

14.01.2011

je pátek večer a já jsem neskutečně unavená! Vlastně jsem ti ani nechtěla psát, ale to si zase ten můj brouček miminkovskej v bříšku nezaslouží. Maminka musí mít energii, aby se taky chvilku věnovala jen jemu, no ne?! :-).
Do Brna jsme jeli i s naším Zbyněčkem a ten dneska zase bodoval :-) Všechny ty čekající maminky se v čekárně výborně bavily a my s manželem vlasně taky...komediant jeden ;-). No a pan doktor se asi od synka nakazil, protože tentokrát i vtipkoval, hodně jsme se nasmáli a bylo to fajn. Ten náš vetřelec v bříšku odpovídá přesně 21tt, tudíž odhadem 350 g a 23 cm...už je ho kus, co říkáš? Mozek, srdíčko, žaludek, žlučník, močový měchýř...všechno se zdá v nejlepším pořádku, hurá!!! :\x: A pohlaví? Pan doktor je vážně třída, protože už v tom 16tt se trefil, ačkoli tehdy se to naše zlato nechtělo natočit. Za to dneska.... :s:....byla by z toho krásná fotečka do broučkova alba :s:. Dokonce i na vtipkování ohledně manželové schopnosti udělat to či ono pohlaví došlo....a kdybych nemohla být tajná, tak ti tu vtipnou historku napíšu. Jenže nemůžu deníčku. Ty mě ale chápeš, ne? :-)
Na závěr jsem si ještě chtěla udělat radost a jít koupit v Chiccu nějaký super krásný obleček, který by NEBYL v neutrální barvě, ale barvě našeho pupíčku....jenže mě nic neoslovilo :€[€:. No a teď si dávám pytlík brambůrek a jedno celé nealkoholické pivko....je co slavit, no ne?! :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka