Taky preji krasne velikonocni rano

24.03.2008

Take preji krasne velikonocni rano,uz jste nekdo dostali pomlazkou jako ja?Pekne to stiplo ://:

tak já naštěstí nedostala. :) Ten muj neumí uplést pomlázku a já ji letos nedělala. Nenašli jsme proutí. :n: Ale aspoň jeden rok můžu bejt bez jelita. :s: Jinak dostávam od celý rodiny a nikdo mě nešetří. :r: Letos hlídáme psa u našich, tady mě nikdo neodhalí. :s:

Tak už jsem tady včeličko, dělala jsem myšákovi palačinky. Jinak ten kočárek bude Jané 2008 a výbavičku už mám komplet všechnu až na pár drobností jako prostěradla, hygienu, plínky apd., prostě to co se dá koupit i těsně před porodem, ale budu to kupovat v květnu.Ty máš jaký kočárek?

a Veselé Velikonoce i tobě,no my jsme naštěstí ještě od nikoho s pomlázkou nedostali k nám snad dnes ani nikdo nedorazí :jawdrop: :s: :s: :s:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

tak já už to mám taky za sebou, teda všechny tři, dostala i Deniska, taky to bylo jen tak symbolicky

Kdepak, já jsem první ranní ptáče u nás doma, přítel ještě spinká a myslím, že mu to budu muset ještě připomenout, jinak si ani nevzpomene, že se dnes koleduje.

In reply to by Nik.

drive se tu delali bryle a ted se tu lisujou hlevne televize a nekolik dalsich vrobku z plastu a hold se dela i o svatcich a vikendech.Ale vychazi to na me jen jednou za 3 tydny a je to jen na dopoledne tak se to da zvladnout uz budu mit sluzbu jen jednou na tu posledni se moc tesim

In reply to by vcelicka

Tak jestli se cítíš dobře a nemáš žádné problémy tak proč ne, to je jasný.Já jsem doma 3 měsíce a první dva byli krutý, vůbec na to nejsem zvyklá, nevěděla jsem co dělat a měla jsem chuť se vrátit do práce, ale dr mi to zakázal a přítel by byl taky naštvaný.Měla jsem velké problémy tak jsem to věděla, že to tak dopadne, ale nechtěla jsem si to připustit, teď už jsem celkem v pohodě a dá se to, musím si hold vždy vymyslet nějaký plán na den.

In reply to by Nik.

chodit do prace taky bych nevedela co furt doma sama delat.Hlavne ze jste v poradku to je to hlavni.Ted uz se ale domu tesim mam tam spoustu prace.Chci udelat radikalni uklid celeho bytu.Uz se tesim az budu dom sama a vezmu velky pytel a zacnu tridit co pujde pryc ale u toho nesmi byt pritel ten by furrt neco shovaval ale byt neni nafukovaci a ted tam budem mit o drobecka vic.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka