ultrazvuk ve 20tt

07.12.2010

Ahoj holky,
minulý týden jsem byla na druhém velkém ultrazvuku ve 20tt. Vyšetření proběhlo dobře. Máme jen jeden problém. V srdíčku byl nějaký malý flíček 3x3mm, který by se měl prý ztratit. Paní doktorka říkala, že se v 90% ztratí nebo tam může i zůstat bez toho aby malého ohrozil. Naštěstí je v srdíčku jinak vše v pořádku, krev proudí tak jak má.
Mám jít ještě na konrolní utz 21.12. tak jsem z toho stejně taková rozhozená a bojím se aby se něco nezhoršilo. tak píšu jestli měla některá z vás něco podoného papa :\x:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky,tak já mám spíš problém že nám nebylo nic vidět.
Musela jsem na velký UTZ také dvakrát,kvůli velmi špatné viditelnosti.
Poprvé pan dr.neviděl skoro nic a podruhé dokázal vyloučit jen velké vady srdíčka.Krev teda proudila jak má, ale nějaké menší vady není schopen odhalit.Jsem prý jedna z mála těhulek, kterým to jde takhle špatně určit.Ale doufám že bude vše v pořádku.To přeji i tobě, aby fliček zmizel a vše bylo ok. :one:
Měj se hezky.

In reply to by reserved

ahojky, díky moc za příspěvek. Aspoň jeden :0) Už jsem celkem v klidu a uvidíme toho 21.12. ty dny tak letí, že za chvilku budeme vědět co a jak a snad prožijeme krásné Vánoce.
U nás to asi nějaká větší vada nebude, protože to by asi řešili trochu rychleji a nějakým dalším vyšetřením. Tak držím pěstičky i tobě a určitě bude i vaše miminko zdravé. měj se krásně papa

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka