Kontrola 40.týden + od rána kontrakce

01.12.2010

Ahoj, takže dnes jsme 39+4, podle UTZ 40+0, malý váží 3,5 kg, na monitoru jsem měla kontrakce po 6 min., dr. řekl, že to jsou už kontrakce na porod, ale jelikož já moc velkou bolest necítila, kontroloval hrdlo a výsledek CS 3, 2 prsty, zatím tedy řekl, ať jedem domů...A pokud do 4.12. neporodím, jsem objednaná do porodnice na 7.12. na KO.

Jelikož od rána pořád cítím tvrdnutí břicha a od odpol. se přidává bolest v kříži, slabě v podbrišku, tak snad se to rozjede a dnes pojedem :||): Navíc cítím i nepříjemný tlak, tak uvidíme jestli se prcek rozhodne dnes podívat na svět.

Ale to počasí :? silnice tu máme zaváté, fouká to jak blázen, tak abysme se vůbec do porodnice dostali včas :a: Pohlaďte :€O:

tak dalsi prosincove ditko bude venku. Budem ti drzet palecky. Ja uz 2 dny mam bolesti v brisku, a porad nic, tak mozna budu dalsi ja :s: :s: :a: :a:

teeeda super tak preju at se to rozjede a jeste dneska jedete..........ja mam dneeska terminek a u nas se bohuzel nic nedeje:(jinak preju pohodovej porod a hlavne rychlej:)

jůůůů další prosinčátko se dere na svět :\x: ...tak pokud dneska pojedete, tak ať to máte rychle za sebou a číslo na mě máš, tak nás koukej informovat!! :C]]:

To se divím, že tě s kontrakcema po 6 minutách poslal domů...držím palečky ať je porod kdyžtak rychlý, já to vidím tak, že mimíska ještě dneska uvidíš...

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka