Stolice smrdi stejně jako moč po porodu? 5 měs.

30.11.2010

Ahojte..Malá po porodu měla na plíně když se počůrala oranžové skvrny a dost to zapáchalo, dr. řekla že je to v pořádku, že z těla vylučuje magnesium, ale min. měsíc (4.měs) to úplně stejně zapáchalo, ale při stolici a dneska večer taky, prostě se vykadila, ale smrdělo to na metr daleko takovým divným smradem, fakt nevím jak to popsat :00: ..Předem díky za rady

Kliknutím vložíte smajlíky:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

aha a myslíš že to má něco společného s tím, že má ditalaci ledvin? děkuji :)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Asi jsi to špatně pochopila, ty skvrny byly jen v té poronici, to už při čůrání neměla pak nikdy, jen u toho kadění ten zápach..ale díky moc :)

Po porodu jsou v moči u miminek uráty-to jsou ty oranžové skrnky na plíně.Pochybuju,že ta stolice smrdí stejně.Nezaváděli jste něco do stravy,případně pokuď kojíš,neměla jsi něco aromatického k jídlu?

In reply to by lucininenka

No mi to řekli v porodce tak, bo jsem s malou letěla k sestrám s plínkou.. A fakt to smrdí stejně, ale tak 3x více intenzivněji..minimálně..ale ten pach je úplně stejný..poprvé pila ještě jen mlíčko a teď už nějakou dobu papá to samé, přesnídávky, kaše a žádná změna.. tak nevím, kdyby se to opakovalo zavolám dr..díky :)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

To jo no, ale udivuje mě že jí furt to stejné a z ničeho nic víš :) je jí přece jenom 5 měs.. ale děkuji :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka