podprsenka na kojení

27.11.2010

Ahoj maminky a těhulky. Tak další položka v mém seznamu je podprsenka. Jaké jsou vaše zkušenosti? Máte nějakou zaručeně pohodlnou? Prsa se mi zvětšila neskutečně, takže ted mám košíčky 80D, tak prosím o radu ty, co jsou na tom podobně. Hodně mi záleží na tom, aby opravdu seděla, nikde netlačila a byla praktická, tak jestli máte nějakou zázračnou, tak šup sem s ní. Děkuji moc.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Já mám také 80D. Do porodnice jsem si koupila kojící podprsenku v drogerii Rosmann a fakt spokojenost :one: . Koupila jsem si pak ještě 3 a jsem maximálně spokojená :s: :a: .

ahoj, já měla v těhu 80 G :oci: a měla sem podprsenky od Anity - rovnou už kojící. byly dostatečné i při začátku kojení, když se prsal ješe o dost zvětšila. dvě s kosticemi na den a jednu bez na noc. byla sem s nima moc spokojená. velice pohodlné, praktické. nejsou sice levné, ale na mě prostě levné neměli a nemají. tak aby nějak vypadaly a vydržely musím si připlatit. doporučuju koupit v obchodě, kde poradí, jak má vypadat. já je koupila v ráji dětí u kohouta v praze. konktrétně to byly tyhle: http://www.anita.com/cz-cs/Products,Anita_maternity,Kojen%C3%AD,Podprse… měla sem černou a bílou a http://www.anita.com/cz-cs/Products,Anita_maternity,Kojen%C3%AD,Podprse… ta mi byla v Ečku

Já jsem si kupovala také tuhle velikost. Měla jsem jednu bez kostic na noc a jednu lepší s kosticemi. Bez nemá cenu vůbec kupovat, stejně dobře mi posloužila i lambáda-sportovní podprsenka.

In reply to by mirkaberkys@se…

já měla jenom bez kostic.Nesnesla bych nic na podprsence a už vůbec né kostice :00: .Normálně mám malé prsa ale už v těhu se mo dost zvětšili a jak se nalili tak jsem měla fakt vemena :s: :nedokážu si představit první týdny bez kojící podprsenky která by seděla na milimetry a bez švu :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka