Jenda ma silenou rymu

17.11.2010

ahojte holky Jenda ma silenou rymu a nemuze vubec spat spatne se mu dycha . Z nosanku mu to tece jak z kohoutku,ale stejne je to na prd navic nemame odsavacku takze taky na hovno:( tomas je nalitej a uz spi a ja mam krece do krize takze lezim a nemuzu se ani hnout. Hodne tezka noc nas ceka.

Kliknutím vložíte smajlíky:

ahojky,chuderko je mi te lito,tvuj pije i ve vsedni den??si tak rikam jak to budes sama zvladat dve deti,kdyz je ten tvuj tak nepoucitelnej,chjooo,ja bych vymenila zamek a uz by mi prez prah neprelez!!!! :€z€:
bez odsavacky si to neumim vubec predstavit. :00:

In reply to by Tehulka4

Ahojky zlatííí ... Terezko problem je v tom,že ten byt je jeho:( budu to muset zvládat ... jinak Jenda je u mojí mamky od osmi ... já se tu svýjím bolestí ... v noci jsem se neuměla ani postavit na nohy na záchod jsem lezla skoro po čtyřech:( do toho střevní potíže ... já už si začínám myslet že ty střeva zlobí jen ,protože jsem vyčerpaná a doma se ted často hádáme a to tělo prostě nějak dává najevo,že na tom začínám bejt dost špatně...

In reply to by Peacess

zlaticko,aha,tak to je tezke,skoda ze byt nepatri tobe,prosim te odpocivej a hlavne se snaz byt v pohode,vsechny negace maji patny vliv na malou,tak pozor!!!!
hodne pij a jez vitaminy,a kdyby to bylo nezvladatelny tak si zajed k dr!!!!myslim na tebe :h: :a:

In reply to by babinka

jeste do toho ty zada a jsme na tom s tim spankem stejne co? Jenze ja jsem tehotna 34 tydnu takze mam strach abych nezacla rodit do toho vseho ja jsem na tohle smolarka.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka