včerejší KO v 37+2

30.10.2010

Ahojky :€O: a maminy :)
tak se po dlouhé době zase ozývám, teď převážně ležím s anginou a s ATB v posteli, tak sem moc nechodím, ale koukám jak se to tu rozrodilo, to je super :s: . Včera jsem byla v poradně a u Dr. Poradna v pohodě, moč, tlak OK, váha stejná(se divím :) ) A pak u :*8*: taky dobrý, měla jsem teda ňákýho rasa, dost to bolelo. No a závěr, čípek zkrácený na necelý 1cm, a otevřená tak nějak pořád stejně, asi na 1,5cm.... pak mi dělal UTZ, tak říkal že je malej v pořádku,a má 3,3kg. Holky no jestli vydrží do termínu, tak to bude pěknej obřík! bojim bojim :bulva:
No, to je asi vše, na další KO jdu ve čtvrtek, tak se zase ozvu. Mějte se krásně, opatrujte se, a pohlaďte :€O: nebo :°O°: papa :a:

jeeeee, neměla jsi už dávno rodit?? Nakonec půjdeš opravdu poslední na řadu:))Jsem taky jinak nastydlá..angínu mít nemůžu, nemám mandle, ale v krku mě bolí a snad to trochu do pondělí povolí než pujdu na císaře...tak hnedka jak dobereš antibiotika tak na nic nečekej a rooooooď!!!:)

In reply to by Janinaaa

jojo, jenže mi to zastavili a teď mám pocit že budu ještě přenášet nebo co.... ale ještě má chvilku čas :) Máš to lepší v tom že víš kdy porodíš, my to nevíme :) budu moc držet palečky!! hlavně se pak ozvi, ať víme že jste v pořádku :)

In reply to by Zdenčatko

myslím že je to horší, stačím se nervovat a mít strach co bude... vy na to nebudeme mít ani čas:))) Připravuju tady domacnost atd..protože prostě vím že zítra uz nastupuju a už řeším aby to tady taťka s Natálkou zvládli a prostě mám čas na přemýšlení a lezou na povrch takový horory, že si už říkám že mi snad hrabe:)))

Ahoj. Mně přišel doktor v pohodě, když to srovnám s tou Dr.,co tam byla minule, to jsem nadskakovala bolestí, teď to sice bylo nepříjemné, ale nebolelo to. Ty budeš chodit ve čtvrte? Já v pátek, tak to se minem. Ale třeba se potkáme na poporodním ;)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka