Echo srdce Ústí nad Labem

20.10.2010

Dobré ráno těhulky i maminky .. :o)
Před 14 dny jsme s přítelem byli na Echu kardiu v Ústí v 19tt. Nechala jsem si udělat fotku (50,-) a určit pohlaví (100,-). Pan doktor nám udělal krásnou fotečku a u polaví nám řekl že je to holčička. Když to tady tak čtu tak spustě z vás řekli na kolik procent je to kluk nebo holka. Mě žádná procenta neřekl. A zítra tam jdu ještě na jedmnu kontrolu. Jsem 21tt. Myslíte že je blbý si říct znova o určení pohlaví? Nevím proč nad tím musím přemýšlet. On z toho má peníze takže je mu to asi jedno. Ale já bych chtěla aby nám to potvrdil ještě jednou. Udělala to některá z vás?? A můžu si asi říct i o další fotku že ano? ... A ještě jedna otázka. Přítel už teď bohužel nedostal dovolenou, myslíte že se mnou může jít do té ordinace moje maminka nebo sestra ?? Předem děkuji za komentáře ... Šárka

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ahoj Gabi, tak jsem ti jukla na Fb... :o). Myslela jsem si ze to budes ty.. :o).
A jakpak jste dopadli podruhe? Uz se mala probudila?? Me ted na kontrole holcicku potvrdili tak jsem byla moc rada. Ona jsme si holcicku prali .. :o) ...

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ahoj Gabi, tak jsem ti jukla na Fb... :o). Myslela jsem si ze to budes ty.. :o).
A jakpak jste dopadli podruhe? Uz se mala probudila?? Me ted na kontrole holcicku potvrdili tak jsem byla moc rada. Ona jsme si holcicku prali .. :o) ...

In reply to by Sarah.Saphi

:-DDD to je fakt náhoda:-D
My jdeme na tu kontrolu až 4.11., už se nemůžu dočkat a snad holčičku i podruhé potvrdí...přítel chtěl spíš chlapečka, ale teď je za malou rád a těšíme se oba :)
Ty máš termín 1.3.? Já mám na svůj svátek 8.3. :€s€:
Kam půjdeš rodit?Teplice nebo Ústí?

In reply to by reserved

Ahoj Gábinko, já když jsem šla na tu kontrolu tak tam byl jen ten mladej doktor tak jsem řekla ze bych chtěla fotku a určit pohlaví. Na začátku jsem mu vůbec neřekla že už mi to tu jednou řekli .. jsem čekala jestli se trefí .. a trefil, pak jsem mu to vyklopila .. :). Jsme se smáli. Jinak i kdyby tam pak byl kluk, hlavně že řekli že srdíčko je v pořádku .. o to tam vlastně jde!! ;)

Jj já měla první termín na Valentýna, ale při nepravidelné menstruaci se to těžko takhle počítá. A podle UtZ mi to vyšlo o 14 dní později .. ;) tak uvidíme zda to vyjde. Ale březen je mi bližší jak únor .. :). Ty máš v březnu svátek .. :) a já narozeniny ! :).

Jinak rodit jdu do Teplic. Taky jsem nad tím hodně přemýšlela jestli Tp ne Ul a rozhodla jsem se pro Teplice!! ;)

In reply to by Sarah.Saphi

To je super nápad :one: :one: to taky tak udělám, schválně jestli se trefí i podruhé.Paráda, to by mě nenapadlo.
Já bych také raději ten březen. kolikátého máš narozeniny? :)
Já teda pořád váhám....na druhou stranu skoro všechny moje známé rodily v Tp a až na nepříjemné sestry (na které se dá ale narazit všude) bylo prý věe v pořádku.
Tak uvidím, ale asi také ty Teplice.....ono až budu rodit, tak mi asi ve finále bude jedno kde, hlavně aby to bylo rychle :€): :€): a pak si tam odležet nějaké 4 dny (když nebudou komplikace-musím zaklepat a hurá domů)...já už se tak strašně těším.... :) Těhotenství si teda užívám krásně,ale malinko bych ho už urychlila...nemůžu se dočkat až budeme mít doma ten ulíček :girl:
Jinak s tím klukem máš pravdu...hlavně když je vše v pořádku...já už teda začala s růžovou nakupovací mániíí, tak by musel frajírek nosit chvilku růžový dupajdy :€): :€): Už také nakupuješ??Mě to bralo tak od 10tt...možná ještě dřív :€):

In reply to by reserved

:) Tak to vyzkoušej .. :)
Jinak já se rozhodla pro teplice kvůli tomu že jedna ti řekne tohle druhá tamto a třetí onoho ... ono je to v celku jedno. V tp mám dvě známe na porodnici takže mě to táhne spíše sem.
Jinak nakupuju to je jasný, už mám nacpanej šuplík .. ale to i dostáváme. A čekala jsem na to až budu znát výsledky triple testů a pak jsem mazala si koupit první univerzální punčocháčky, ty možná nikdy neoblíknem, ale byly tak malinkaté a roztomilé že jsem je koupila. A největší mánie začala jak jsme se viděly v Úl .. přijeli jsme do Tp a já mazala pro ten krásnej holčičí kabátek .. :o)))
Jj i jak mi doktor potvrdil holčičku tak jsem mu řekla že má štěstí že ten kabátek by asi kluk nemohl nosit .. :)))
Tak se držte .. já jdu do města ... pa holky !! :-*

In reply to by Sarah.Saphi

:€): my taky, jeli jsme z toho srdíčka a hned alespoň do Tesca, tam jsme koupili dupajdy a nějaký nátělníčky. Teď už nakupuju průběžně skoro pořád :€): Taky jsem koupila jednu hodně pidi věc...jsou to dupačky,ale to by jsme museli mít tak tříkilový miminko, jinak se tím můžu jenom kochat :)
Taky se držte a užijte si město a kávičku ;) ...ti závidím, taky bych hned vyrazila....bohužel stále chodím do práce :?
papa :a:

My tam byli taky na srdíčku a řekl nám chlapečka, ale já to měla potvrzený i z plodovky... jo a toho pindíka jsem sama na UZ viděla.. držím palečky Alushka77

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka