Drobná batolátka

09.10.2010

Ahoj mamči, jaký jsou míry a váha Vašich drobků v roce? My máme jen 70cm a 7,85kg, MUDr. ale nic neříkala, tak snad je vše ok, máte taky někdo takový drobečky jako je naše Márinka?

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky,mám hočičku a bude jí rok za týden,to taky jdem na roční prohídku,ale víc jak 7 kilo nemá. Máme dost problémy s jídlem. Na 11 měsících měla 6860g. Je prcek a fakt drobísek,jeszíme kvůli tomu i po vyšetřeních,ale zatím pokaždé se ukázalo že je zdravoučká,tenhle týden nás ještě čeká vyšetření na gastroenterologii,tak se modlím aby všechno bylo v pořádku a už nám konečně dali dr. pokoj a jen napsali že je prostě drobnější :) Jo a porodní váhu měla 3,5kg takže měla pěkný tvářičky a dvě bradičky,teď ani ťuk :)

Ahoj naše Anet byl rok na konci září a měla 74cm a 8kg.Za poslední 2měsíce přibrala jen 300g.Doktorce se to nelíbí tak jdem za týden na převážení a když to bude bída tak ji vezme krev a nechá udělat testy jestli není alergická na lepek.Obě si myslíme že je v pořádku.Ona je dost aktivní a děsný čertidlo ale nechce nic zanedbat.Ahoj.

tak nase porodni mira byla 43 cm a 2550g a v roce 72,5 cm a 10kg :D takze mala ale cvalda :s: ale i tak,za rok vyrostla 30 cm takze dobry :one:

Ahoj, jsme na tom podobně...tedy v roce 74 cm a 8,5 kg a doktorka je spokojená. Měli jsme porodní váhu 2,5 kg a 49 cm. Buť v klidu, alespoň Ti dlouho vydrží oblečky, my máme ještě pár kousku z jara. :-))) Krásný den. GL

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka