vaše názory na psa? ? ?

15.08.2010

Ahojky chtěla bych se Vás zeptat na názor psa v bytě??mám doma skoro 7 měsíční mimi a malou čivavu ,ale chtěla bych si pořídit zlatýho retrívra co si o tom myslíte dá se to zvládnout?? Ven chodíme na 2 hodky dopo a nejmin 2 hodky odpo ,takže podle mě by měl pohybu dost čivava se proběhne a pak se veze pod kočárem.a taky jeslti by si na sebe zvykli,čivavě jsou 3 roky a s každym psem si hraje je na ně zvyklej.Navic chodím i na koně takže by běhal i se mnou na vyjizdku.Děkuji za názory...

Já nevím, ale podle mě tihle psi do bytu nepatří, vycházky nejsou všechno, chce to i výcvik, ale je to na tobě, já bych do toho určitě nešla :n:

Máme "venkovního" psa, tchýně má psa, a naše skoro rokapůlroční mi tahá domů v prádle chlupy, takže si často vytahuju z černé podprsenky zrzavý a bílý chlupy, :00: , nedovedu si představit, že bych měla psa uvnitř, u tchýně nejím a nepiju, protože má v nádobí i v jídle chlupy, :00: , navíc, když vidím, jak ten náš trouba strčí čumák do všeho, co mu pod něj přijde, hovínko, který se malé podařilo v jednom horkým bezplínkovým dnu vytrousit, s velkou chutí pozřel, no, pořád nějak nechápu lidi, co je mají doma jako členy rodiny, já považuju psa za zvíře, stejně tak jako kočku.
Úklidu mám i tak nad hlavu, navíc už přemýšlím, že bych pomalu začala pracovat, opravdu si nedovedu představit mít psa doma, nikdy.
Píšu svůj pohled a názor na psa, tak doufám, že se tady nedozvím, že mám skleníkový dítě, :s: .

Ahoj, my máme u našich yorkshiračku a rotvajlerku a s malým se snášejí parádně, akorát rotvajlerku k němu moc nepouštím, protože ho nezná od malička a to je právě ta nevýhoda u velkých psů si myslím!
Takže, když pořídíš štěnátko, tak to bude super, bude z nich nerozlučná dvojka :one: !
Já chci pořídit k nám do bytu pejska příští rok na jaře, až bude malýmu rok a chceme jack russela :dog: !
Když chodíš na koně, tak se u vás bude mít pejsek báječně, já bohužel nikam takhle nechodím, takže si velkého psa pořídit nemůžeme, ale i tak ten russel je dost temperamentní, tak mu snad procházky u kočárku budou stačit!

--------------------------------------------
http://mimilinko.rajce.idnes.cz/
http://www.prckoviste.cz/denisecek

Petra a Denísek

Pes a dítě v jednom bytě, proč ne, ale pořizovat si k malému dítěti štěně? To je, s prominutím, bláznivý nápad... POkud pominu to, že štěně musíš nejprve vycepovat, bude všude čůrat, kadit, kousat kde co, tak si uvědom, že teď třeba chodíte na procházky, ale až dítě povyroste, budete chodit na hřiště, kde psi nemají co dělat, budete jezdit po výletech, chodit třeba ke kamárádkám, které taky mají děti, zkrátka nebude už na psa tolik času, jako ho máš teď. A pokaždé, když budete něco plánovat, budete muset brát ohled na psa. Čivavu strčíš třeba do té tašky na psy a můžeš ji vzít kde kam, ale retrívra? Pořádně si to promysli...

taky napisu jen svuj nazor...tak velky pes v byte to snad ne??!!!ja bych nesnesla i maleho kvuli chlupum,,,kdyz vidim kamose kteri maji doma pejsky a ne tak velky..jak maji vsude na obleceni chlupy tak me to uplne odpuzuje....nikdy bych si neporidila psa do bytu a jeste k mimcu...v zadnem pripade!!!!!!!!!!!!!!pejsky mam rada a myslim ze velky pes v byte je chudak...maji mit zahradu a boudu a volnost kdykoliv chcou......jen muj nazor je kazdeho vec jestli ma pejska v byte ci na zahrade...pa pa

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

ale ja bych to nesnesla chlupy...a muzes kartacovat jak chces...chlupu se nezbavis....je to kazdeho nazor a vec tak se snad maminky co maj doma pejsky neurazi.....za pejskama s malym chodim a ted jsme byli i na stenatka ale do bytu???nikdy na barak na zahradu ano ale do bytu neee.....

In reply to by Raduš.ka

ale pokud pozvanka patri me tak dekuju....nevim proc si to vsechny berete osobne pisu sve pocity a zkusenosti....a hlavne muj nazor a ten nezmenim...pejska mas krasneho to nerikam nic....ja bych ho v byte nemela a to mam pejsky rada...tak se hlavne neurazejte a neberte si to porad vsechny osobne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!nic proti vam co mate pejsky kdekoliv jen ja bych do psa proste nesla!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!a jeste jedna vec...medilinka napsla clanek s nadpisem...vase nazory na psa a znova se opakuju sto lidi sto chuti sto nazoru......

In reply to by iv123

Patřilo to tobě, byla to rakce na to, že chlupů se nezbavíš. Tak jsem ti chtěla říct, že máme chlupatýho psa a s chlupama problém nemáme, nemám je na oblečení, nemám je v jídle, drží se při krajích u zdu a nábytku, takže se jednodušše uklidí. navíc jsem zvyklá denně luxovat, Robíno nadělá rozhodně víc bordelů, než kolik vypadne ze psa chlupů. Já ti tvůj názor neberu, jen ti oponuju, tak se to v diskuzi dělá. :)

In reply to by Raduš.ka

Přesně tak :) Jsem ráda, že se taky někdo našel. Když se trochu postaráš, tak chlupy nikde nenajdeš. Je pak něco jinýho, když na to lidi kašlou a máj pak z bytu svinčík.
A že dítě dělá taky borčus....no o tom mi povídej...po psovi stačí jednou denně vysát, ale po naší malé je toho daleko víc :s:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

napsali tak proc hledas zastani,,nechapu ani ten tvuj vyrok sklenikove deti...des...muj maly urcite nebude hystericky jecet,,,zoo mame 15 minut autem a mam pernamentku takze chodime pravidelne za zviratkama i za kamaradkou ktera ma stenatna tak se priste radci neptej kdyz si chtela znat nazory a nelibi se ti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!nechapu...... :bulva: :bulva:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

jsem stejneho nazoru...ale uz se k tomu nebudu radci rozepisovat at se to nekoho nedotkne...a nevznikne z toho zase hadka jako to tady byva normalni,,jen se ptala na nazor tak tady ma ty nase....za me tedy velky pes v byte NIKDY!!!!!!!!!!!!!!!a k diteti???uz vubec ne.....tak se mej nikoolko a snad to bude s tou tchyni v pohode musi prece respektovat tvuj nazor....

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

no jako přijde mi to trapný jak tady všichni držíte děti ve skleníku naši měli boxerku a ovcaka a žiju nemam alergie nic pak se nedivim ze tady maj deti alergie atd...muj pes si s malym hraje na dece a zadny hclupy z nej nepadaj venku ho kartacuju a super..lepsi kdyz dite vyrusta se psem nez kdyz se maminka histericky štítí a drží ho ve skleníku ...pak to dítě nemá ke zvířatům vztah..

In reply to by M.edulinka

nedrzim,,,nic proti pejskum a mimcum to je kazdeho vec....ja bych si neporidila psa do bytu i kdybych nemela nikiho...proste kdyz vlezu do bytu kde je vetsi pes...jde to znat...chlupy a smrad....nemam to rada..a ty chlupy na hadrech a vsude v botach fuj...pes ma byt venku a kord tak velky...chudaci zavreni v bytech des...jen proto ze my lidi jsme si je chteli poridit...nechapu...neakeho maleho do bytu ano ale zrovna retrivra???to nechapu.....a kdyz vidime venku pejska tak si je s nikim hladime atd...takze vztah ke zviratkum ma i bez toho aniz by jsme ho meli doma.....

In reply to by iv123

My máme doma velkýho psa a máme ho v bytě, krátkosrstýho. Chlupy nikde nemáme :w: Na sedačku nesmí a každej den vysávám. Vysávám ikdyž si ho naši vezmou na chatu každej den. Takže to není jen kvůli němu. Rozhodně žádnej chudák teda není :w: :w: :w: Má rád naši společnost a je mu jedno, jestli je venku nebo doma :w: Hlavněže je s náma. Máme zahradu, tak má možnost být tam, ale není. Do baráku má ve dveřích lítačky, tak má na výběr, ale radši je s náma. Tak laskavě neříkej, že je chudák. A smrad v bytě :#o: Když toho psa občas vykoupeš a vypereš mu pelech, tak žádnej smrad není :w: :w: Je to jen o přístupu majitelů. Mám pár známejch, co psa nemají a můžu ti říct, že mám každej den líp naklizeno a voňavo, než oni a to nejsou žádny prasata :w:
A k malé do pokojíčku nechodí....A koberce doma nemáme, jen u malé, tak nechápu, kde se mají držet chlupy, když plovoučku pěkně vysaješ a vytřeš.

In reply to by marta88

prase ..ja napsala svuj nazor...tak to hlavne nerozebirejte...a neberte si to osobne...nazor nezmenim...nam staci jen ten jezevcik od sousedu a co je vsude chlupu ......psa v byte nikdy!!!!!!!!!!!!!!a jestli mate pesky doma tak je mejte a nepohorsujte se!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!sto lidi sto chuti sto nazoru!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

In reply to by iv123

Tak jsem to nemyslela...jen říkám, že nemůžeš házet všechny pánečky a všechny velký psi do jednoho pytle. Hádat se nechci, jen mi přišlo dost ostrý říkat o velkým psovi v bytě, že je chudák!!!!!! Nějakýmu to vyhovovat může. A u nás chlup teda nenajdeš a vůbec už ne v nádobí možná před vysáváním, ale to dělám každý den!!!! Neříkala jsem, že nás nazýváš prasaty, jen jsem říkala, že mám doma naklizeno víc než někteří a TI nejsou prasata. Prostě, když máš psa, tak musíš dodržovat nějaký zásady a pak se ti tohle (chlupy v nádobí, na prádle a smrad) nestane. Záleží jak to kdo bere, ale myslím si, že až mi děti povyrostou a budou si přát pejska k vánocům, tak ty jejich rozzářený oči ze štěnátka se nikdy nevyrovnají žádné věci, co dostanou.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka