Dnešní nečekaná kontrola :-(

30.07.2010

Tak se hlásím po dnešní nečekané kontrole :-( měla to být jen rychlá kontrola tlaku ale jelikož moje hodnoty byly opět 180/90 tak :*8*: raději udělal i prohlídku.Mimi je naštěstí v pořádku mlelo sebou až jsem měla strach že vyskočí z bříška :€m: .Ale slova pana :*8*: nebyla moc povzbuzující "Prej maminko vydržet do 30 týdne " no já na něj hleděla jak trubka a nezmohla jsem se skoro ani na slovo jediné co ze mě vypadlo bylo COŽE??? No prej pokud bude tlak pořád tak vysoko ale že spíše se mám připravit že půjde jěště víš tak to pro mimi i pro mě bude menší zátěž když půjde dříve ven. no jako šok to byl šílený ale zase si říkám jěště vše může být jinak (a budu na konec jěště přenášet) ale zase si říkám že :*8*: ví co dělá a zbytečně by nás s mimískem neohrožoval.takže se tím nebudu nějak nervovat i když mě to štve :-( A snad vydržíme dýl než do 30 týdne. Maminky pohlad'te bříška a radujte se že je vše v pořádku :h: .
jo a jěště jsem se chtěla zeptat jak moc velké riziko je to pro miminko které jde na svět kolem toho 30 týdne? Vím že u každého mimi je to jiné ale aspon tak nějak přibližně by mě to zajímalo moc děkuju :a:

AHOJKY, moje sestra rodila v 31. týdnu a miminka jsou ok. Jen holčička byla na chvíli asi necelý den na dýchání. Dnes mají dva měsíce (dnes měla termín porodu) a mají krásnou váhu, vše dohnali a jsou ještě větší :-) To zvládneš, uvidíš!!

In reply to by ramirez

Jéé děkuju takováhle zprávička mě hrozně moc potěšila :h: Moc díky za tenhle komentář :+^*: A taky si říkám že když se tak nějak připravím (i když je mě jasné že to zase tak moc nejde) na tu horší variantu tak pak už mě můžou potkat jen ty lepší věci.A nakonec bude třeba mile překvapená až tady budu o týden přenášet.
Ale moc děkuji :h: Něco takového jsem potřebovala slyšet :qu:

a jaký jsi měla normálně tlak před otěhotněním??
já měla vyšší tlak i předtím ( asi rok před otěhotněním) beru 2 x denně DOPEGYT ( to je lék na snížení tlaku i v těhu), před léčbou jsem měla také kolem 180/90, před otěhotněním už upravený kolem 140/85 ale teď v těhu je prý ukázkový kolem 122/80. Dopegyt krásně pomohl. Cítím se fajn ,a doktor říkal, že by to neměl být problém, že by to měla malá dávka Dopegytu udržet. já být tebou bych se poptala i jinde, třwba by ti mohli také dát DOPEGYT , nebo jiný lék, aby se Ti tlak snížil, ale myslím si , že vyndat mimiska v 30 týdnu by měla být až poslední krajní možnost, každý ví, že každý týden v bříšku je důležitý , minimálně do toho 36 týdne. já bych si o tom určitě zjistila více věcí a zašla i za obvodákem, on by Tě měl poslat na kardio, kde Ti s tím tlakem pomohou.

Dáša

In reply to by Daisii

Ahoj před těhu jsem měla tak 120/60 tak nějak se to pohybovalo.No já mám už 4 dopegyty za den ale tlak bohužel neklesá.Jinak já měla vysoký tlak i v prvním těhu a malý musel ven v 35 týdnu.Takže bohužel se to zase opakuje ted jenom čekám kdy budu muset do nemocnice u prvního těhu jsem tam ležela s malýma přestávkama víc jak 4 měsíce :-(

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka