3D ultrazvuk

29.07.2010

Ahoj těhulky, dneska jsme byli objednaní na 3D ultrazvuk. Strašně jsem se těšila, že našeho miláčka už neuvidím jen jako rozmazanou černobílou ztrácející se šmouhu, navnadila i přítele, celou rodinu...no a jak myslíte, že to dopadlo? Celí natěšení jsem s přítelem vešli do ordinace, paní Dr. přiložila ultrazvuk a my se zklamáním zjistili, že mimi uvidíme úplně normálně, jen na velké obrazovce :( . Paní doktorka nám poté vysvětlila, že v 21. týdnu se velkému ultrazvuku jen říká 3D, ale pro účel, aby se zjistilo, zda mimísek má vše, jak má být, se používá normální ultrazvuk, a že pokud chci 3D musím se objednat. Samozřejmě jsem se objednala, ale budu si muset počkat skoro 5 týdnů, jdeme až 3:9: :00: ach jo...dobrou zprávou je, že miminko je zdravé, žádná VVV, vše je tak, jak má být a potvrzen klučík :cc): jinak ještě ke 3D- maminky, které jste si nechávaly nahrávat DVD, jak asi dlouhé záběry máte? :+^*:
Pohlaďte bříšenka a opatrujte se, papa

Kliknutím vložíte smajlíky:

holky klid za 3D se sice platí ale uvidíte mimčo krásně na velké barevné TV,nedá se to srovnat s normálním ultrazvukem,já mám cca 8minutové DVD,nebylo dál co natáčet,Sonička nebyla stydlivá,byla moc pěkně natočená,žmoulala si očičko,mávala nám,koukala se na nožky které měla přes sebe,prostě veget a byla jsem tam v 25tt-ideální je 24-28tt.

:€}€: Tak to jsi mě nepotěšila,já jdu na 3D až za 3.týdny a také jsem se těšila ,že vše uvidím a na fotky,ještě žádnou nemám(chtěla jsem počkat až jak dopadnu aby mi to zase nepřineslo smůlu :€): )Jsem obědnaná do Ústí nad Labem-byl jste tam někdo?

In reply to by Libuš

V Ústí nad Labem jsem byla právě já. Ale zase je pravda, že paní Dr. mi pěkně ukázala, kde co miminko má, včetně vnitřních orgánů. Pokud jsi teda objednaná na 3D ve 21.tt, budeš na tom asik jako já a a 3D neuvidíš. Ale na místě se objednáš na fotečky- bohužel je dělají až mezi 24.-27. tt. Holt si budem muset počkat, ale o to víc se těšit.

In reply to by Lálina

Nechala jsem si na echocardiu zjistit pohlaví miminka ,ale je to na 90proc. zaplatila jsem 100č a na kontrole se mám ještě zeptat.Na 3D se také platí za určení pohlaví?A ano jdu ve 21týdnu,odmítla jsem amnio a když by něco nebylo na 3D v pořádku ,ještě můžu jít,tak jsem napjatá jak to dopadne

In reply to by Libuš

I na 3D mají v ceníku vypsaný poplatek za určení pohlaví, ale třeba se vám miminko krásně natočí a uvidíte to sami. My to teda viděli hned, že je to kluk :s:

In reply to by Libuš

včera jsem byla také v Ustí n labem a echokardiu a také znám pohlaví,ale my ho viděli na 100% i pan doktor nám to potvrdil tak držím palečky at to dopadne co nejlépe. :a: :h:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka