blinkání.. :-(

28.06.2010

ahojky holky.. máme doma 11 dení mimčo a furt jen blinká, poslední dva dny fakt dost.. vždy to z něj vyletí a úplně vše co vypil.. a je toho dost. a pak brečí, že má prdíky zřejmě, vždy tlačí-celý u toho strašně zrudne a brečí, že mu to asi nejde.. a pak brzy na to chce zase pít.. dělají vám to taky miminka? bojím se aby nebyl nemocný? ? ?
Jinak normálně pěkně spinká tak 2 a půl hoďky a je klidný.. ale už jsem z něj zoufalá, bojím se o něj.. aby něco nechytil..a aby měl dost mlíčka, když vše vyblinká. jinak stolice je asi v pořádku, akorát u poslední plínky, mě přišla více řídká, docela dost.. Holky že straším zbytečně?.. ?

Nikolka do dvou měséců byla v pohodě a najednou ted furt blinká,si řikam že jí tam z toho mlíčka nic nemůže zůstat

Ahojky :) teď sem narazila na tenhle příspěvěk...ještě tě to furt trápí? já mám právě úplně stejnej problém,asi budu muset říct doktorce,jestli by mi taky dala ten nutrilon pro blinkající děti...ona cokoliv co vypije,tak jde ven,řekla bych že podle délky kojení,to musí bejt všechno protože saje většinou ani ne deset minut a už blinká a to je takovej mžik že ani nestačim vstát z postele,abych jí dala krknout :( a hned potom co se vyzvrací,chce ještě a nebo chce dřív než za dvě hodiny :( takže sem zoufalá.Nechci aby byla hladová,ale zase bych nechtěla aby jí bolelo bříško nějakym přecpánim :(

In reply to by zuskaa23

Ahoooj...nemuzu ti napsat vzkazik, tak ti pisu sem :) my meli uplne stejny problem, co vysosal, co slo hned ven, nestihala jsem prevlikat jeho i sebe...koupila jsem mu nutriTon, nechala ho zahustit vodou a pak mu to lzickou davala a muzu ti rict, ze super vec!!! uz to tyden nedavam a blinkame opravdu mene...nemusis ani rikat doktorce a koupit si ho v lekarne, stoji okolo 200Kc...nam pani doktorka rikala, ze jestli se to nezlepsi, at ho koupime, ze potom z blinkani muzou byt ruzne zanety dychacich cest apod...preji hodne zdaru :) jo a jeste upresnim...malemu je ted 6 tydnu a od 5.tydne nemame problem...jasne, nekdy to vyzvraci, ale to se vylozene preji :)

Ahojky :) teď sem narazila na tenhle příspěvěk...ještě tě to furt trápí? já mám právě úplně stejnej problém,asi budu muset říct doktorce,jestli by mi taky dala ten nutrilon pro blinkající děti...ona cokoliv co vypije,tak jde ven,řekla bych že podle délky kojení,to musí bejt všechno protože saje většinou ani ne deset minut a už blinká a to je takovej mžik že ani nestačim vstát z postele,abych jí dala krknout :( a hned potom co se vyzvrací,chce ještě a nebo chce dřív než za dvě hodiny :( takže sem zoufalá.Nechci aby byla hladová,ale zase bych nechtěla aby jí bolelo bříško nějakym přecpánim :(

Holky.. Všem Vám moc děkuji za rady.. zatím to vypadá dobře.. Od rána si neubliknl, jen malinko a stolička je taky super! Tak už mě ta zoufalost přešla.. :-) uff.. snad to nebude už tak dramatické..
Ještě mám jeden dotaz- jak vypadá rágáda? prsa sem měla dost dodělané v porodnici až do krve-zahojilo se to a dobře kojíme, ale z jednoho prsa, mě to furt bolí, taková pichlavá bolest při kojení, vždy jsem jak na trní, když mám kojit. příjde mi že mám u dvorce, trochu prasklinku, ale nekrvácí, nic..? nevíte co to může být? děkuju moc

Ahoj, tvoje miminko asi bude mít problém s tou záklopkou na žaludek. na to se dávají antirefluxová mléka. Nevím co jiného s tím. My máme zase opačný "problém". malá si po kojení nechce odříhnout. Nebo nepotřebuje? No každopádně jí 20 minut držim nastojato na rameni a čekám, takže 20 ztracených minut každé kojení. Ale to blinkání je samořejmě horší.. Snad by ti pomohla ta speciální mléka.

In reply to by Sangsue

No nas maly si taky nechce rihnout, jsou to ale zlobive miminka co? Ja to tech 20 minut ani nevdrzim, nosim ho tech 5 a pak to vzdam, dam mu bryndacek a pak vzdycky vleze za nejakou dobou ublinke sliny s troskou mlicka. Ja jsem pry taky nebrkla kdyz jsem byla mala, tak to ma asi po mne:)

In reply to by cristalina

ahojky, doporučujou miminko držet tak 10 minut a když si neodříhne tak ho položit normálně do postýlky a třeba za čtvrt hodky si ho zase vzít do ruky a většinou si odříhnout. taky jsme s tim měly problém a zkusila jsem tohle a pomohlo to..... :)

sme na tom stejně. dcera už je teda trošku starší (4 měsíce), ale už od narození mi po každém kojení blinká. blinká mi i hodinu, dvě hodiny po kojení, těsně před kojením,...prostě třeba i 10x denně :-( ted mi doktorka řekla, že si mám koupit nutrilon pro kojené děti, které blinkají. bud se to míchá s vodou - udělá to takový gel a dává se to prckům lžičkou před jídlem a nebo se to smíchá v mateřském mléce do flašky - udělá to takové husté mléko. jenže u nás je problém, že mi to malá prostě nechce - ani na lžičku ani ve flašce, sem z toho hotová, už nevím co dál :-( kdyby někdo věděl co dělat, tak radu uvítám

In reply to by andy..25

Ahojky, my máme to samý, ale nám to ještě vždycky vyletí nosánkem. u pozornovala jsem na to už v porodnici a řekli mi že je to úplně normální. A kldyž jsem to řikala mojí DR. tak ta mi taky řekla že blinkání je normální a i to že jí to vždycky vyletí nosem. Jsem z toho taky docela zoufalá. bojim se aby se mi třeba nějak malá nezadusila :o(. Porařte mi někdo co s tim prosím.....

In reply to by andy..25

Ahoj, mas asi na mysli Nutrilon AR, ze? My ho take dostali doporuceny a maly dostal po dvou dnech tak pekelnou zacpu, ze jsem se zarekla, ze mu ho uz nikdy nedam...kazde miminko sice reaguje jinak, ale jak jsem se nasledne dozvedela, zacpa je u tohoto Nutrilonu vedlejsim ucinkem, tak pozor na to.

In reply to by andy..25

ahoj andy...ja mam taky nutriton...malej mi blinka o 106 :D je plne kojeny, takze mu udelam ve 25ml ten gel a po lzicce mu to davam do pusinky a nez mi to stihne vyplyvnout, tak mu dam prso, at to zapije a funguje to...jinak nemackat brisko, nam se neosvedcila poloha na tygrika, to z nej letelo vsechno...polozim si ho do svisle polohy oprenyho zadickama o me brisko a cekam az si brkne :) a nebo brisko na brisko ve svisle poloze, ale neee pres rameno, to je katastrofa...

Ahoj jestli ti blinká hodně nebo jakoby obloukem tak to řekni Mudr.Mohl by to být reflux.Dává se na to na zahuštění takový něco jak sušený mlíčko.I když jenom kojíš.Podlož postýlku pod hlavičkou pod matraci dej polštářek at neleží na rovným a dávej často brknout.Já to měla u každýho mimča.A taky jsem si pro jistotu koupila monitor dechu.Měla jsem strach aby se nezalkla kdyby se jí v noci vrátilo mlíčko.Blinkala i v nočním kojení.

Ahojky já jsem sice ještě těhule :) ale kamarádka má doma 16 denní mimčo a měli stejný problém...a vyřešili to tím, že malou nechává tak dvakrát mezi kojením odříhnout...problém byl v tom, že spolykala i spoustu vzduchu a pak to šlo všechno ven...tak třeba to pomůže :))
hodně štěstíčka...

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka