Druhé IUI

14.06.2010

Ahojky holčiny
v sobotu jsem byla na druhém IUI.. teď 14 dní čekání ...píchala jsem injekce Merional,protože se mi netvoří folíci..byla jsem 10 DC na kontrole nic.. pak 13 DC a to jich bylo vidět 6 větších..ještě jsem byla 15 DC a to už jich bylo 10..doktorovi se do toho moc nechtělo protože hrozí vícečetné těhu nebo hyperstimulace,ale já i přesto jsem chtěla jít a jsem ráda že jsem šla protože v sobotu mi dělal před IUI ještě jeden UZ a tam byli nakonec jen 3 folíky které dozráli...manžel měl spermio na jedničku ...byla tam pozitivní nálada což mi dodalo hodně energie a dobrý pocit...s doktorem jsme vtipkovali ....jediné co mě trápí je že od soboty mám bolesti břicha jakoby břišních svalů a podbřišku..v tu sobotu to bylo asi nejhorší,chodila jsem trochu v předklonu jinak to nešlo...no snad bude líp a usměje se po těch 30 měsících snažení štěstí taky na nás :cc): :a:

Hanik, moc držím palečky! Už by to snad mohlo vyjít, ne? Folíci tak byly a spermijky taky, tak se snad pochlapí!

In reply to by Hanik

Pořád držím! Mě teď přítel trochu znervoznil, že prý jestli mám už nějaké příznaky a já že vůbec a on prý, že to teda asi nevyšlo. :n: Hajzlík jeden :€[€: To je snad ještě brzo na příznaky těhu, ne?

In reply to by Hanuše

tak příteli řekni ať nebláznííí na příznaky je ještě nejméně týden čas a spíš 14 dní...nebo třeba taky žádné mít nemusíš ..mě třeba při malé mimo nízkého tlaku nic nebylo první týdny až od 9 tt mi začalo být špatně...nejhorší je se pozorovat to to pak nevyjde ...snaž se myslet na něco jiného i když je to těžké já vím ;)

In reply to by Hanik

Dík, uklidnilas mě. Já si právě myslím, že je blbost mít čtyři dny po IUI nějaké příznaky. Vůbec to neřeším, ale mě trochu ten můj trumbera znervoznil tim svým rozumováním. Mi normálně před chvílí říkal, že má od včerejška nějak hořko v puse. Tak jsem mu řekla, že je to jasný - je těhotnej :€O: . Musela jsem mu to vrátit, plašilovi :s:

Ahojda Hani, budu moc držet palce, jsme na jedné lodi, já jedu taky třicátý měsíc snažení, tak snad dopadneš líp než já, mně nepomohly ani tři inseminace, v srpnu se snad konečně dočkám první stimulované....

...ahojky, moc moc drzim vsechny palecky, urcite to vyjde!!!! a obe budeme za chvilku hladit briska, ja jdu taky za tyden na druhe IUI !!! Pojistila jsem to, a koupila jsem si dnes kontryhelový cajik! Tak doufam, ze pomuze!!!! pis jak ti je, co ti je, jak se citis, atd...... :-) urcite to vyjde!!!!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka