Ahoj ženy

Ahoj ženy.Tak dnes jsem se odhodlala a poprvé sem píši.Připadám si z toho těhotenství celá zmatená a tak jsem ráda že si aspoň můžu přečíst pocity druhých a srovnávat.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Tak tu vítej těhulinko =)
Já jsem taky 21tt a už si pomalu na ten pupíček začínám zvykat =D Odkud jsi? A čekáš holčičku nebo kluka?

In reply to by Mayuska

Ahojky.No jsem z Mladoboleslavska,ale čeká mě velké stěhování do České Lípy za budoucím tatkou.Čekáme klučinu.Sice nejdřív proběhlo lehké zklamání že nebudu mít princeznu v šatičkách,teď sem ráda,že to bude kluk.Hold se bude muset tatka ještě jednou snažit o dalšího potomka :€m:

In reply to by zamazaný vočičko

No to mi povídej...mě ani v nejmenším nenapadlo, že bych mohla mít něco jinýho než holčičku a když mi před třemi týdny Dr. řekl a ukázal, že je tam šulin, tak jsem byla v šoku...i jsem to obrečela =( Ale teď už jsem si zvykla a už mám i jméno...bude to Kubík jen mám pořát takovej strach z těch kluků...jsou to přece jen raubíři =D A se stěhováním jsme na tom taky stejně, sice ne do jiného města, ale z malýho bytu do většího, jen mám strach, že nás to čeká až v září a to už se budu sotva valit =( No nějak to dopadne =))

Ahoj,
tak to jsme dvě :-) Já jsem 14+4 a jsem také z toho pořád nějaká vyjukaná :s: Za prvé, nebýt toho, že mám stále nateklá a velká prsa, že přibírám na váze, ale do šířky a že jsem doposud nedostala MS, tak bych ani nevěděla, že jsem těhu :00 :s: Teda až na pár vyjímek, kdy tři měsíce mi bylo tak nějak špatně, sice ne moc, ale obden jsem měla stavy, že jsem neměla na nic chuť a byla jsem taková apatická... :€O: ještě nemám vidět, jen někdy a to když nemohu jít na toaletu :s: No prostě jiný stav zatím necítím :-) A tak už se nemohu dočkat dne, kdy půjdu po měsíci k dr., aby mi řekl, že je vše vpořádku. Je to hrozná doba, jít na další KO až po měsíci :-( Člověk žije v takovém napětí, zda je vše s :||): OK . K dr. jdu až příští týden ve středu. :a: :€s€: :k:

In reply to by Judith

Ahojík.tak mě už bříško narostlo ale jinak jsem taky furt žádný neměla a spíš sem hubla než abych nabírala....Za to si můžu otevřít mléčný bar.prsa mám popraskaný a neustále mi ,,tečou".prožít den bez prsních vložek nepřichází u mě v úvahu.jinak chutě nebo zvracení to je nějak mimo mě.aspoń že už se začíná ten můj malý hemžil hýbat jinak bych o něm ani nevěděla.jinak moc zdravím a jsem ráda že nejsem sama v té lehké bezradnosti :€p€:

In reply to by Háša

už mám takový menší bříško a dokonce i kila přibyli.Ze začátku jsem vypadala jako když sem přežraná a mám velký půpek.te´d už vypadám těhotně :s: .hele mě únava někdy přemůže i teď ,takže polední siesta po jídle se někdy vymkne ve 4 hodinouvý spánek,ale já to zase v práci vyběhám

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka