první nočník - jaký?

08.06.2010

Holky, poraďte jaký nočník je lepší...obyčejný nebo hrací? :)

Kliknutím vložíte smajlíky:

děkuju vám za příspěvky, vypadá to, že koupíme normální a pak se uvidí....tak ještě jednou Vám děkuju, papa

Ahoj, já jsem napřed koupila obyčejný - nezabral. Pak jí babička koupila hrací - taky nezabral. Skoro do dvou let nočníky nesnášela, už jsem z ní byla na nervy, pořád lítat s plínama. Pak si jednou donesla nočník sama od sebe, během pár dní jsme plíny konečně odbourali. Ale hrozně ji fascinovalo, že nočník hraje, takže na něm vysedávala pořád a pak se do něj naučila lít vodu a chodila za mnou, ať to jdu vylít. Vylila jsem - a ona tam vodu nalila znovu. Pořád dokola. Takže hrací jsme odnesli k babičce a doma nechali obyčejný, od té doby ho používala jen když měla skutečně potřebu :a:

ahojky my dostali ten hrací a jak začal hrát tak se malej rozzářil jak sluníčko a na všechny se otáčel a čekal na ovace :DD, takže u nás měl hrací 100% úspěch .-)

Ahojky, máme oba a malej melodii ignoruje, takže nám je stejně na prd :s: I když já alespoň poznám, že se už vyčůral

Ahoj maminko tak mi jsme naší roční Zuzu koupili obyčejný -bílého dynosaura,a dcera je spokojená,o hracím jsem ze začátku taky uvažovala,ale v obchodě přede mnou jej paní reklamovla že hraje furt i když je sucho,tak mě to odradilo,u babičky máme taky obyčejný jen je lepší v tom že je s opěrkou,na něm se Zuzance sedí líp-dýl na něm vydrží.Tak záleží na tobě.....

Tak mi máme hrací nočník, ale je úplně obyčejný. Stál v barazu nějakých 180kč. Hraje jednu melodii a pořád dokola.A někdy nehraje vůbec.Když jsme kupovali a chtěli vyzkošet, tak na prodejně říkali, že hraje jen na moč a doma hraje při mytí sprchou.
______________________________________
www.veruuu.mondozoo.com -díky za klik :-)

Ahojky my koupily synovy hrací a nějak se mu podařilo oddělat ten kryt a urval ty drátky aby hrál.takže máme hrající nočník který už nehraje :-D

myslela jsem si že hrací je zbytečnost,ale ted o něm přemýšlím,protože malá mi na něj vůbec nechce chodit,tak jsem zvědavá co ti napíšou maminky co mají ten hrací.

In reply to by juulie

tak jsme chtěli ten nočník koupit a včera večer si malá sama donesla svůj a vyčurala se tam,koukali sme na to jako blázni,ale budeme to tedy zkoušet dále na tom obyč. Tak snad se nebudeš zlobit :a: Jinak moc děkuji.

In reply to by Guffanecek

:a: :a: tak to je super.chvalit a chvalit...je to sikulka.ja si vzdycky pripadam jako v cirkuse...a nocnik uz je prodany a nemela bych se proc zlobit,neblazni,tak nejak zvladnete ty vedra, pac to je des a chudaci prckove... :cc):

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka