Dětský společenský oblek

02.06.2010

Maminky nevíte některá kde sehnat dětský společenský obleček.V červenci se vdávám a potřebuju nějakej obleček pro tadeáška.Bude mu rok.Jsem z prahy a nemůžu sehnat žádnou půjčovnu kde by měli takto malé velikosti a když jsem šla třeba do nextu něco koupit nemaj tam zrovna nic.Poradíte někdo.Děkuji

ahoj,tak ja ti neporadim,ale kdyby si nis nesehnala tak ti muzu pujct detskou vesticku spol., cernou,je to vel 80. V lete stejne bude teplo tak kdyby k tomu mel kosili s kratkym a gate tak docela dobry :one:

In reply to by andrisek07

Ahoj andrisku také jsem myslela že mu koupím bílou košili a na to černou vestu,doma máme černé ryflíky tak myslím že by to šlo.Ty by jsi mi tu vestičku půjčila?To by bylo super myslím že i ta velikost by snad šla.Chtěla by jsi poslat třeba nějakou zálohu nebo tak něco?

tak tohle jsem tu psala asi před měsícem a holky mi napsaly, že je to docela problém, nakonec jsem to vyřešila tak, že jsem malýmu koupila plátěný kalhoty, košilu, ta mu teda byla větší a kamoška mi půjčila vestičku a malej vypadal krásně :00: . Taky jsem psala do dvou půjčoven svatebních šatů tady v okolí a mohli mi půjčit akorát tu vestičku, nic jinýho na tak malýho oslavence neměli :n: .
Ale je možný, že u vás v Praze něco seženeš. Hodně štěstí a přeju veselou svatbu, pa :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka