jak probíhá NASTŘELOVÁNÍ NÁUŠNIC ????

25.05.2010

Ahoji holky, malé se blíží roček, tak už má na čase taky nějaké ty naušníčky! S jehlou si to neumím představit. Tak nám asi zbejvá to nastřelení, ale vůbec nevím jak si to mám, celou tu akci , představit :) Byl jste někdo ?? A kdo to dělá ?? Dr. ??

Kliknutím vložíte smajlíky:

AHOJKY.TAK MY DÁVALI NAUŠNČKY AŽ V PŮLIROCE KVLI OČKOVÁNÍ,ALE V 15-TI MĚSÍCÍCH JSME NECHALI PŘE STŘELIT,PROTOŽE NÁM JE DR. PÍCHNUL HODNĚ ŠPATNĚ A DOLE. BYLA JSEM S MALOU V KOSMETICKÉM SALÓNU.PANÍ SI UDĚLALA TEČKU JÁ TO ZKONTROLOVALA A BĚHEM 2 VTEŘIN BYLO HOTOTV. NAUŠNIČKY SI MUSÍŠ KOUPIT NASTŘELOVACÍ U NICH (TEDY MĚLA BYS) I S PÍCHNUTÍM MĚ TO PŘIŠLO CELÉ NA 200,- COŽ JE PARÁDA. JO A KAAROLÍNKA JE TAKY DĚSNÝ ŠÍDLO A DRŽELI JSME JÍ RUČČKY,ALE ANI TO POMALU NEZAREGISTROVALA.PA :a:

In reply to by zzuzík

JJ JEN 200,- MĚ TO STÁLO...140,- NAUŠNOČKY + 30,- NASTŘELENÍ DO KAŽDÉHO UCHA...TJ.2X30,-. NÉ NAUŠNIČKY JSME PO 3 TÝDNECH ANI NÉ VYNDALI A DALÍ MALÉ JEJÍ ZLATÉ...MĚLA OUŠKA NAPROSTO VPOŘÁDKU. ALE POKUD BYCH CHTĚLA MOHLA JSEM JÍ JE NECHAT. JSOU TO NAUŠNIČKY Z CHIRURGICKÉHO ZLATA NASTŘELOVACÍ A NESMÍ BÝT ŠROUBOVACÍ PROTOŽE TA PISTOLE CO TO S NÍ NASTŘELUJÍ MUSÍ MÍT BEZ ŠROUBKU A TY PRODÁVAJÍ PŘÍMO TAM KDE JE NASTŘELUJÍ. JÁ KDYŽ JSEMTAM VOLALA TAK MI PANI ŘÍKALA,E JE NAUŠNIČKY LEPŠÍ KOUPIT PŘÍMO TAM ANI NEVÍM JESTLI JE NĚKDE JINDE PRODÁVAJÍ.PA

Díky holky :k: , tak já teď teda nevím, malá je dost živá a vstekat se umí taky pěkně...tak teda nevím jak to zvládnem :€[€: . Ale to nastřelení by mělo bejt asi rychlejší, ne ?? A nevím jestli to ještě neodložit až bude rozumější ( teĎ nám bude 11 měs ), nebo bude ještě hůůůř ?? :€}€: , nevím, nevím....

In reply to by zzuzík

Já bych to s tou mojí ted v 10 teda nezvládla měla zánět ouška a jakmile jí chytnu hlavu škube se no síla když jí odsávám nos musím na ní sedět, Já bych počkala než bude klidnější. Myslím že právě kolem 10 měsíce mají děti takové to období kdy si začnou uvědomovat sami sebe , už se bojí cizích lidí atd.. Ale zkus to ono vždycky najdeš důvod proč jí to nepíchnout. Připrav se na to že bude řvát ale né bolestí jen tím že neví co se s ní bude dít a pořádně jí drž. Je to opravdu chvilička to vydržíš.

In reply to by MONA 5

Nu tak teď fakt nevim :), dnes jsem koupila naušničky :\x: , škoda že to nejde bez té hrůzy :€[€: :€): . Ona je teď fakt hrozná, nenechá na sebe šáhnout, asi jí dam ještě do roka čas a jestli se to nezlepší- tak holt to bude mazec, ale to se nedá nic dělat :|€|: :a:

Ahoj my nastřelovali malé byli asi 3 měsíce sestřička si udělala na oušku tečku držela sem malé hlavičku a ona jen cvakla a bylo to . Neteče krev Lucka plakala jen z leknutí asi minutku. Nemusíš se bát je to pohoda. ted má 10 měsíců a určitě bysme jí to ted nenastřelili ta by ječela jak siréna a mrskala by sebou jak kapr.

ahojky, s nastřelením zkušenosti nemám, ale včera malé ouška píchala doktorka. Byla jsem u toho, žádná hrůza to nebyla a bylo to rychlé:-)

ahojky,obe me holky maji nausnice nastrelele. u nas to dela usni dr., ale nekde to delaji i pediatri.
malou jsem mela na kline, dr., ji na ouska udelala tecky gencialovym fixem, aby to bylo hezky rovne, vzala pistoli s nausnici a sup, uz to bylo. obe tedy plakaly, ale spis, ze se jim nelibilo, ze jim sesticka drzela hlavicku, aby se nemlely. z vlastni zkusenosti vim, ze nastreleni neboli, jen to malicko stipne. pak to namazaly framykoinem a doma jsem to jeste parkrat mazla a pak hlavne lihovala, aby se rana vysusila. do 14 dnu to bylo uplne ok a mohla jsem pecky vymenit za zlate. žabka, kája a kačenka

In reply to by zzuzík

my jsme si ty nausnicky kupovaly primo u dr., cele i nastrelenim to stalo 300,-
konec nausnicky je dost spicaty, ale na nej je zacvaknute takove zaviratko, takze se holcicka urcite nemuze poranit a myslim, ze netlaci, aspon moje holky nikdy neprotestovaly :-D žabka, kája a kačenka

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka