Příkrmy a UM

20.05.2010

Ahoj maminky,kolik vám děti vypijí UM,když mají příkrmy?Třeba,když na oběd má 125 g ,mrkve s bramborem,dáváte jim pak ještě mlíčko?Četla jsem,žestačí 500 ml mlíka,ale nevím,jaké množství norm.jídla se bere.S těží se vlezem doté 500 ml!Děkuju moc.

Ahojky, no tak přesně tohle by mě taky zajímalo ;) Jenže u nás právě se zavedením příkrmů malá začala mlíko odmítat,jsou to doslova boje když do ní mám něco dostat, tak jsem si říkala, že asi jak vyzkoušela nové chutě tak už jí to mlíko nechutná. Asi tak ráno pije Um většinou 180ml, i když poslední dobou jsem ráda za 100, pak dopoledne do ní nacpu 150ml, pak má oběd zeleninku... a to dávám mlíko podle toho jak moc sní, tzn. když sní 125ml tak už dám jen čajík a když sní málo, tak jí dám docucnout mlíkem, většinou si tak tu 100 dá. Pak má odpoledne zase mlíko, 120 víc mi nevypije a pak až večer dávám mlíčko s kaší nebo normální kaši, mlíko už jsem vzdala páč ho nechce.

In reply to by Eileen86

Mi tedy bojujeme od začátku s mlíkem,ale poslední dobou je to docela děs,no,uvidím,jestli bude přibírat,třeba předevčírem měla za celý den jen 200 mlíka!Je usměvavá,všechno,ale prostě nemléčná!Doktorka mi říkala,že mám dáváat 2 xdenně zeleninu,když nechce mlíko a za měsíc zkusit jogurt,jenže to se mi zdá brzo,prý se to nějak nahradit musí.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka