Už měsíc za námi a příšerná noc

11.05.2010

Ahojte zlatíčka letňátka.

To, co jsem zažila přes noc bylo opravdu náročný. Budu se snažit nějak rozumně a postupně vám to vylíčit. V sobotu a v neděli mi píchli další dávku kortikoidů na maturaci (dozrání) plic. Že se to musí zopakovat, naposledy. Dnes jsem 30+4 pro upřesnění. V neděli k večeru jsem napočítala 15 ztvrdnutí za celý den a to mě trochu vylekalo. Furt mi tu kolem říkají, že nesmí tvrdnout. Monitor neukázal kontrakce, dobrý. Utz ukázal, že děložní hrdlo beze změny, tak jsem si oddychla. JENŽE... nelíbili se jim ozvy Marečka. Prý moc rychlé a žádný pohyb...průser, asi se mu něco v bříšku nelíbí. Holky, já byla od včera od 17 hod. do dneška do 14. hodiny ob hodinu na monitoru a furt špatný. Podle nich, já ho občas cítila a jelikož jsem věděla, že posledně byl taky z toho zpomalený, tak jsem si to nějak nebrala. Jo a ještě mi večer píchli plegomazim na celkové zklidnění a pak se diví, že je ten malý tvoreček jak zpomalený film, když já sotva udržela oči otevřený. Díky bohu nakonec vyšel dobře 2x utz...průtoky a tak, tak už mě nechali být a já se taky konečně najedla. Ty kapačky bříško nepřesvědčí, to je jasný. Prý mi v noci chtěli dělat císaře. Ufff, já bych se snad s nima hádala.
Víte o co mi jde? Že když mi dělali první maturaci plic, tak jsem jim potom při každé vizitě říkala, že cítím o hodně méně pohyby a všichni mě ujišťovali, že to je tou léčbou a teď už to byl najednou průser a nikdo mě neposlouchal, že už jsem tohle zažila před měsícem a vše pak bylo o.k. Ta bezmoc je hrozná. Manžel byl celou noc na telefonu a byl úžasný. Zítra mi chtějí opět natočit monitor, tak snad už bude Mareček i skotačit, aby se jim to líbilo. Přitom srdce má jako hrom.
Holky, za co já si tohle zasloužim. Co jsem komu udělala?
Musím si ozkoušet opravdu vše. Zítra tu budu měsíc a oni mi to chtěli takhle překazit.
Personál je tu úžasný. Asi je to i tím, že jsem tu už dlouho, tak za mnou furt chodili a ptali se, co a jak. Byl to krásný pocit vědět, že i tihle lidi na mě myslí, ačkoliv mají práce, že neví, kam dřív skočit.
Užívejte si klidné těhu, už to máme za pár. Opatrujte se. Snad jsem to napsala srozumitelně. Pohlaďte mimísky v bříšku. Pa
---------------------------------------------------
14.5.
Holky, juchůůůůůůůůů, maličkej už je v pořádku. Kortikoidy odezněly, tak mám takovou radost. :\x: Kdybych mohla, tak si povyskočím jako ta tanečnice. Natočili mi hned ráno monitor a maličký se tam mrskal jedna radost. Udělal mi fakt radost kluk jeden ušatý.
Dostala jsem opět pochvalu od sestřičky, že jsem to ustála a nenechala se přemluvit k tomu císaři. Tak jsem jí řekla, že je to i její zásluha. A to opravdu, pořád byla při mě a pomáhala mi. Měla jsem strach, že porodím z toho stresu a za to mě prý taky chválí, že jsem se snažila být pořád v klidu a nad věcí, že už zažila hodně maminek, které to po pár dnech vzdaly. My vydržely nápor 5 dní.
Manžílek přijede odpoledne a přiveze zákusky a rychlý špunty. Už se těším :hu:

Ještě jednou Vám všem moc děkuji a stále na nás myslete. Ještě chci alespoň pár týdnů vydržet. Mějte se krásně, i když pořád prší, ale co, ono nám přeci prší štěstí.
-----------------------------------------------------
16.5.
Hurá, dnešní monitor byl zase lepší. Dokonce za mnou přišla doktorka, moc hodná doktorka a rovnou mi ukázala palec nahoru. To byl tak krásný pocit. A už vím, jak na toho našeho spáče. Stát a houpat se v bocích. To ho po nějaký době vzbudí. Ale že jsem pak z toho utahaná. Včera jsem se takhle kroutila u monitoru asi 15 minut a pak jsem přes hodinu spala jako dřevo. Jo, nejsem zvyklá být na nohou, ale vůbec. Přeji krásnou neděli.
Večer se vyfotím zase v koupelce, abyste viděly, jak mi ten medicinbal krásně roste :-) a pak to sem vložím. Pa

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka