televize - maminky i dětičky

15.05.2010

ahoj holky, zajímalo by mě jestli vaši prckové koukají na telku a jak to u vás s televizí je.
Já se snažím aby Kačka moc nekoukala. navíc mi přijde, že tam ani nic moc nedávají, takže pouštím telku až v 18:30 a koukáme spolu na Ulici. Teda já koukám na ulici a Kačka kouká na reklamy. Pak máme koupání a večeři a jde spát a já koukám tak do půlnoci, no ikdyž občas u toho spím. A máte nějaký pořady co sledujete? Já koukám na tu ulici, na Přešlapy, na Krause a na český filmy. Jsem zvědavá co???

Ahojky, já telku vůbec nezapínám. Zapíná jí taťka, když přijde z práce a někdy je zapnutá dopoledne o víkendu. Vojtovi jsem zatím Tv zapla si 3x a to jsem mu pustila BebeTV, jestli znáš. Je to kanál přímo pro děti, které ještě nemluví. Dle mýho v TV přes den dávají velký kulový...a většinou i večer

Tak mi máme telku puštěnou jako kulisu skoro celý den, malou zajímaj jen reklamy a znělky a na kriminálky už nekouká, nějak jí nebaví, za to mě jo:-) Jinak já ráda koukám na Mentalistu, Dr. House, Námořní vyšetřovací službu a věčně nesmrtelnou J.B. Fletcherovou:-) a tu teda má Kačenka taky ráda, hlavně její znělku.

ještě bych chtěla říct můj dojem z televize moc ji přes den nepouštím páč je tam velké kulové ,ale když už je puštěná tak tam během dne pouští ty kriminální seriali a já se celkem bojím ,aby když se to dítě vyvíji nebralo ten obraz v televizi že je to normální zabíjet a týrat atd... a ruku na srdce opravdu to tam během dne běží a pak se všichni diví že se stane že nějaký školák podřeže spolužáka či postřílí půl třídy ,ale pokud se od mala do něj valili tyhle věci tak bohužel v jeho mozečku se to neuložilo jako něco hrozného ,ale jako něco úplně normálního :( vždyť se mu během těch dětských let i vyvíjí psichyka proto jsou přeci pohádky aby si dítě uvědomilo co je dobro a co zlo a pak se dívám že v sobotu dopoledne běží jako dětský pořad nějaký akční film tak to asi není zrovna redy .

In reply to by Mariana

Presne tak!!!Ja to taky nechapu.Hlavne tedy nejmenovany tv kanal ma tyhle americky nesmysly na programku od rana do vecera a vazne nechapu,jak to ty lidi muzou sledovat!!!Je to v case,kdy deti jsou doma a kdyz maji bezny pristup k tv,tak to je vazne parada :00: Je na nas rodicich,aby deti tohle nesledovaly,ale bohuzel se tomu neda porad ubranit.Ty mentalove,co ridi jejich tv kanaly by se fakt meli zamyslet a poustet neco fakt uzitecnejsiho.Vzdyt je tolika krasnejch dokumentu,poradu pro deti a pod...Vecer,at si hrajou co je jim libo :s:

Ahoj,tak u nás hraje telka hned od rána co se vzbudíme a vypínáme ji až když jdeme spát,takže se dá říct že furt.Malej na ni kouká jen při snídani :a\|: ,je tak zvyklí,pak i když hraje si ji zas až tak moc nevšímá.Jen k ní přiběhne když tam slyší např.zaštěkat pejska :s: a tak.Při té snídani kouká na JIM JAM na Lokomotivu Tomáše a Bořka stavitele.Jinak já koukám na ulici,ordinaci,pojišťovnu štěstí,hledá se máma a táta.No a to je vše až po osmé,tak na to mam alespoň klid,protože malý už chrní :~!: Dřív jsem ještě koukala na zoufalky,ale ty mi přestali dávat }:)

Ahojky, to my furt přemýšlíme, jestli tu televizi nedat úplně pryč, málo kdy je puštěná! Já si teda teď celkem zvykla si pustit sama doma, když štěpánka zrovna nespí, dost často se tam něco zajímavého dozvím, teď tam řešili první botičky :) Jinak občas pustím krok za krokem, když je čas a přítel občas zprávy, to je tak vše :)

Leňula a Štěpánka
http://www.mimibazar.cz/bazar.php?user=275243

In reply to by kenla

Ahoj Leni,
promiňte, že vám do toho sem vpadám, ale zrovna jsem chtěla založit blog na botičky - co tam, prosím tě, říkali?
Já jsem si z několika názorů vybrala ten, že je dám, až Evička bude umět sama chodit. Aby jí nebránily v učení atd., aby se to mohla dobře naučit a nepřekážely, nevím, no...

In reply to by PEvík

Ahojky Evuli, přesně tak, botky dávat až dítě úplně samo chodí. Botky pak kotníčkové, pevné kolem kotníku, ale špička ať je měkká a oddajná když dítě šlápne. Botka má být dopředu rozšířená, aby to odpovídalo anatomii dětské nožky :) I na doma jsou dobré pevné botky, lepší než kotníkové sandálky. A v létě to samé, páč kvalitní bota odvádí dobře pot, takže nejsou potřeba sandálky - do nich bys stejně taky musela dát ponožku.
No jinak co se týká velikosti, tak je dobré vybírat botku, která má vyndávací vložku vevnitř - podle toho se ti pak dobře kontroluje, jestli bota není mimču už malá. Velikost by pak měla být o 1cm větší než dětská nožka (aby se ti vlezl ukazováček za patu mimča, když má botu na noze :) )
Jo a lepší že jsou šněrovací boty - líp drží na noze.
Už mě asi nic nenapadá. Můžeš taky mrknout přímo na ten pořad sem http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/1148499747-sama-doma/, myslím, že to dávali v úterý. A taky nějaké info najdeš v chatu tu http://www.ceskatelevize.cz/program/detail.php?idp=10267419010&day=1273… :)
snad jsem pomohla!

Leňula a Štěpánka
http://www.mimibazar.cz/bazar.php?user=275243

Tak já telku moc nepuoštím prd v ní je za to manža jak přijde z práce( 18h)tak už to sviští i o víkendu ,ale holky zajímají jen zprávy a reklami asi jak je to v jiné hlasitosti tak je to zaujme zkoušela jsem jim pustit pohádky ale bez zájmu ,ale když jim pustím na netu teletubis tak to zpozorní a na jeden díl se dokáží dívat bez zájmu na jiné věci.Na co koukáme někdy ulice ,Ano šéfe ,a dle nudy co je v telce přes den nic

Ahojky,my máme doma televizi puštěnou od rána co vstaneme,a malý je na ni tak zvyklý že u ní nesedí ale potřebuje ji jako kulisu.Vždycky si hraje a přiběhne jen jak ho zaujme nějaká reklama,neboje tam pohádka.Jinak vůbec.Petra a Lukášek

Ahoji, když se Ela dívá na Tv jsme štěstím bez sebe, že máme chvilku klid, je strašně akční a chce neustálou pozornost :)
Moc tomu nedá, strach o její zdraví tudíž nemáme :)... Zaujmou jí většinou zvířátka a cokoli animovaného- nic konkrétního....když třeba medvěd porcuje nějakou obět- může se smíchy potrhat :))) a miluje psíky !!!

Manžel kouká nejraděj na dokumenty, já se přiznám jsem přízemní a nejraděj mám reality show - hledá se táta ... a tak :s: A filmy české dobré, máme rádi oba... :a:

Ja na tv pres den taky moc nekoukam,pac tam nic nedavaji!!Male ale neujdou reklamy.Jeji nejoblibenejsi znelky jsou Sama doma,teleshoping na jednicce na moravanky(Cechodecho) a asi od 8.mesice sleduje znelku od Vecernicku :) Miluje Frantiska z kouzelne skolky,musim ji ho poustet i na pc :s: A nejvetsi domenou je pro ni Stastnych deset :€): to vylozene zere!!!Sleduje to kady den,pokud zrovna nic nedelame.Ma take rada znelky od tv zprav.Tak nevim,jestli se z ni rodi tv maniak ci co.Vzdycky vseho necha a uz se plazi k tv a kdyz je nekde v dali,tak alespon nankoukne a i kdyz treba nevidi,tak posloucha a smeje se na plnou pusu.
Ale ze by vylozene sedela u tv a koukala to urcite ne.Na to ma jeste dost casu.Uz ale ted muzu o ni rict,jakej se v ni buduje vkus na televizni porady :s: :a:
Jinak ja rada Krause a moc,zpravy,pak Sex ve meste a vsechny cesky filmy a serialy z ery komunismu :///: Ulice a jine cizi telenovely me neberou.

Ahoj, tak my když jsme doma a zrovna nic nedělám (nevařím, neuklízím), tak mám puštěnou telku, ale Viktorka na ni moc nekouká, jen občas když je nějaká zajímavá znělka tak na vteřinu zvedne hlavu, ale to je vše :) Zkoušeli jsme, jestli nechce koukat na večerníčky, ale zatím ji to naštěstí nic neříká a ani jí to nebaví :s:

Tak my celý den nekoukáme vůbec. Já mám jen úchylku odpoledne divokého anděla. :€Ss€: Ale Dan si televize stejně skoro vůbec nevšímá. Jinak se díváme večer spíš na filmy když jedou nějaké dobré, nebo na DVD. Ale to není často. :a:

In reply to by Jajda007

Jani já právě taky. :s: Jenže zrovna vrcholila maturita, takže jsem některé díly neviděla. Tehdy jsem to hrozně žrala. :€Ss€: No...vlastně už to žeru zase. Já vím, že je to blbost, ale člověk tak hezky vypne a ještě se pobaví. Dávají to na slovákách, nevím přesně, myslím STV1 15:15 každý všední den. Ale bacha zrovna jsou zajímavé díly, když se začneš dívat, už nepřestaneš jak já. :///: :///: :s:

Ahoj, tak my, když nemůžeme jít ven, máme puštěné Óčko jako kulisu. Malá na to moc nekouká, ale má pár oblíbených písniček, na které u televize tancuje a někdy musím tancovat s ní :s: Jinak sleduju Ulici, Ordinaci - i když ta mě poslední dobou už moc nebere, českou klasiku a občas mrknu na Hledá se táta a máma. Jinak se na TV moc nedívám :a:

Ahoj.Jak je škaredě venku a jsme doma,tak telka jede celej den.Míša ale kouká jen na reklamy a snídaně s novou(líbí se mu ty znělky) a taky se mu líbí jak mají začít televizní noviny a jsou tam ty hodiny a Míša říká"tik tak"(samozřejmě zkomoleně) ale ví co to je.Jak mu řeknu že bude tik tak,tak sedne na dupku a čeká :s: Jinak si hraje v obýváku a sem tam koukne na TV.Nezakazuju mu to a ani neusiluju o to,aby na TV nekoukal.Patří to hold k životu už :s: :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky