Pokec

24.02.2008

Je tady někdo z Pelhřimova na pokec?

já jsem přímo z Pelhřimova! Ale na pokec přicházím trošku pozdě :-) Tak kdyžtak příště ;-)

In reply to by zizala

No my jsme si řekli už na začátku,že to nechceme vědět,čeklai jsme dost dlouho na miminko,takže je nám to opravdu jedno co to bude i když bych radši holčičku :-) A u nás bude holčiny Eliška a kluk Jakub :-)
Tak ty budeš mít doma malou princezničku Mišku :-)

In reply to by LenickaV

Taky jsem si hrozně přála holčičku ale celá rodina říkala jak to bude kluk a já jsem s tím počítala, kupovala jsem skoro všechno v modrý barvě. Na posledním utz mi dr. řekla že to bude holčička a já se zhrozila že nemám nic růžového a pak jsem začla brečet radostí. Moji sourozenci mají dohromady 4 kluky a jednu holku s Míšou 2. Takže jsi taky prvorodička. Máš strach, Já docela jo ale né z porodu ale s toho jestli poznám že rodim. Je to blbost :cc):

In reply to by zizala

Já se bojím jen někdy jinak jsem celkem v pohodě a neboj poznáš to,to mi říkají všichni :-).Mě taky skoro všichni říkají,že budu mít kluka,tak uvidíme.
Ano jsem prvorodička,ale po druhé těhotná.No vidíš a já nevím co čekáme,nikdo to neví a má tchyně koupila jednoznačně růžové oblečky :-(

In reply to by LenickaV

Asi tenhle strach má každý ale je to strašný :!k: , snad to poznám. Dneska je mi pořád divně a pobolívalo mě v břiše, tak snad bych mohla rodit :/;x: nebo je to tim jak se dneska hrozně pozoruju :girl: Růžovou můžeš mít pak na další mimíska, když to bude kluk.

In reply to by zizala

Pokuď bude další to nikdo neví jak to bude a půjde.Ale mě to naštvalo,celou dobu se o mě nestará co jsme těhu,dokonce prohlásila,že nejsem těhotná a pak má najednou kupovací mánui a ještě ke všemu v růžovém.To se přeci nedělá.Mě by to nenapadlo koupit někomu kdo neví co to bude určitou barvu.
A kdy máš ty termínek?

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka