38.týden....

11.05.2010

Ahoj těhulky, chodím mezi vás každý den, ale moc příspěvků sem nedávám, tak se dnes polepším. Včera jsem byla v poradně, zítra končím 38.tt. Mrňouska se konečně otočila, dlouho byla KP a včera na utz mě paní doktorka moc potěšila, je otočená, jen hlavička je ještě dost vysoko, ale prý sestoupne. Už pro mě měla termín nástupu do porodnice na císaře, ale tímto se všechno změnilo....moc se mi ulevilo, to si radši vytrpím těch pár hodin bolestí a pak bude klídek. Jinak vše v pořádku, moč, tlak trochu vyšší a lehce oteklé nohy.....to už ke konci těhu patří. CS 3, čípek měkne, na monitoru byla malá pěkně živá a děloha taky hodně reagovala, sestřička říkala, že to vypadá, že budeme rodit dřív, tak jsem zvědavá, termín máme 27.5.
Všerm maminkám přeju klidné těhulkování a pevné nervy.... ;)

madla:ahoj sem také 38tt,minulý týden malá taky teprve hlavičkou dolů,ale císaře mi nepsala,furt řikala,že je čas a měla pravdu..tlak mám taky vyšší,ale ne nějak zásadně.termín mám 26.5. a mimi bude Lenička :girl: už se jí nemůžeme dočkat,syn 4r.se ptá denně..Mě dost tvrdne břicho,jinak zatím nic.. :€\€: spíš budu přenášet!?ach jo..tak pa!Magda :°°//:

In reply to by mamamia

že jí máš taky otočenou. Mě břicho tvrdne od 20. týdne, brala jsem magnézko celé těhu, teď už ho teda nemám a mám pocit, že břicho je tvrdý celý den... Tak ať je u tebe všechno v pohodě a to čekání už rychle uteče... :€s€:

In reply to by Pechy

těším netěším, nejhorší je, že člověk ví, do čeho jde, co? Hele to skákání na břicho bylo super, já to měla taky na dvě zatlačení a malá byla venku, jen ji museli tahat zvonem.

In reply to by Pechy

Tě teda lituju, hele všude se říká, že druhej porod je lepší, tak v to musíme doufat, no a když ne, tak si to stejně musíme vytrpět....Za to to pak ale zase stojí....Na to břicho mi skočit museli, byla jsem otevřená na 4 prsty, malou už na monitoru přestávali slyšet, takže to bylo hodně narychlo, připojili mi vakuum, hopsli na břicho, dvakrát jsem zatlačila a malá byla u nás, pak byla ještě půl dne na kyslíku, jinak všechno v pohodě....na jednu stranu jsem byla ráda, že to bylo docela rychlý. Kdy máte termín?

In reply to by Pechy

Já si právě taky říkám, že třeba budu překvapená, když ten první porod nebyl nic moc. No rodila jsem jí na 4 prsty, byla jsem střihlá, ale zase ne moc a tím jak do mě narvali to vakuum, tak jí tím jakoby vysáli a k tomu hopsli na břicho. Hele ale na samotnej porod já vzpomínám docela dobře, byla to hrozná rychlovka, to ty bolesti....to je hrůza....

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky