Dárek ke křtinám

05.05.2010

Ahojíček holky, potřebovala bych inspiraci na dárek, mé švagrové se narodil klouček a v červnu budou mít křtiny, tak bych potřebovala poradit co máme koupit, mě totiž vůbec ni nenapadá, co by jste koupily vy??? Moc díky za nápady...

Kliknutím vložíte smajlíky:

Beník dostal od kmotry křestní roušku, a krásnou křestní svíci, taky dostal řetízek s medailkou sv. Benedikta, a jinak hlavně hračky, od našich takovej natahovací hrací měsíc s medvídkem, co jsem si přála a pak ještě tři další plyšáky, cinkací rolničku a takový skladácí barevný kroužky čtverce trojúhelníky (jako extra velký céčka), a asi dvě bodíčka a prababička s pratetou mu na křtiny poslaly ručně pletenou modrou sopravičku, svetýrek, čepičku, rukavičky a bačkůrky :qu: tak byl vý bílý krajkový peřince krááásnej :c:

od každé z kmoter dostala krásnou Bibli pro děti. Takže i to je moc hezký dárek ke křtu.

od jedné kmotry zlaté náušničky a kř. roušku s kř. svící, od druhé zlatý řetízek s medailkou,kř. roušku, upomínu na křest, obrázek sv. Markéty a botky, od jedné babičky zlatý řetízek s přívěškem M, od druhé velikého plyšáka a nějaké oblečky, a od známých co jsme pozvali stříbrný řetízek s medailkou a nějaké oblečky. Ale kupují hlavně kmotři. :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka