pozdrav

26.04.2010

Ahojky holky! Já to trochu zkrátím, asi se to nechtělo nikomu číst :-) Dneska jsem už 11+0! Počítaje dle poslední MS. Hezky doma převážně odpočívám a nevím, jestli jsem tak unavená nebo zlenivělá, protože když jdu ven, mám pocit, že mě nohy moc daleko neunesou. Žaludek už se uklidnil :hu: :a\|: , i když občas mi je po něčem špatně a žáha taky někdy pálí, to si hnedka vezmu Renie. Hematolog mi přece jen nasadil miniheparin, zatím do 20. týdne, za 6 neděl kontrola. To už budu v 2. trimestru!! :C/): Začínám věřit tomu, že tentokrát to dopadne dobře :one: Akorát mám ale z těch injekcí bříško samou modřinu a bude jich víc :-( Nevím, jestli to neumím správně píchnout nebo je zkrátka kůže na břiše citlivějš. Ráda bych šla od 2. trimestru zase do práce, uvidíme podle výsledků krve a názoru lékaře. Zatím papa!

Ahoj Any! Už jsem si říkala, co s tou holkou je:) To už vypadá moc dobře-11. týden. To to letí. No vidíš, už se i trochu uklidňuješ, čím víc ty týdny přibývají, že? A co prednisonek? Asi ještě taky bereš? Já ho baštím pořád, co mi taky zbývá. A z toho Heparinu si nic nedělej, hlavně že existujou prášky a injekce, co nám pomůžou. Tak co nejmíň modřin přeju:) Nebo se zkus třeba zeptat sestřičky u doktora na tu správnou techniku píchání, jestli teda nějaká existuje. Zítra jdu do CARu na výsledky z imunologie a přítelův spermio, tak jsem z toho celkem dost vyklepaná. Doufám, že se tam nějak rozumně domluvíme, třeba i na IUI, když bude spermio zase blbý. Už jsem z toho taková celkem bez nálady. Pořád nic.
Any, pozdavuju mrňouska a buď v pohodě!

In reply to by Hanuše

A holka se fláká doma :-D Jojo, tak to letí, že si občas musím podle diáře odpočítávat, v kterém že týdnu vlastně jsem :*8*: Prednison beru 5 mg až do 12tt, takže za chvilku mi odpadne alespoň 1 pilulka, vlastně až doberu Anopyrin, tak i ten pak už nemám brát. Říkám si, možná, že by to bylo tentokrát v pořádku i bez všech těch medikamentů. Ale takhle jsem víc v klidu. Co kdyby. Díky. Včerejší injekci mi píchla maminka. Má celoživotní zkušenosti s bráchou, kterej je diabetik, tak když byl malej, píchala mu před každým jídlem inzulín. A ejhle, po maminčině injekci tam je jen malá tečička! :qu: Taky jsme to včera píchly víc z boku. Sestřička z hematologie, za její asistence jsem si právě vyrobila tu největší modřinu :-) Ale můžu pak poprosit sestru u gynekologa. Už jenom tejden a budu mít další tejden za sebou a taky fotečku! :C]]: Tak vám taky držím palečky, abyste se konečně dobrali nějakého pozitivního výsledku! Sestřenici čeká to samý. Totiž, mám dojem, že na imuno už byla, teď je čeká spermiogram a pak jim ještě doporučují laparoskopii. Já se přiznám, že jak jsem na těhlech vyšetřeních nebyla, tak kromě spermiogramu vlastně nevím, co se na kterém probádí. Jojo, hladím si bříško :°O°: Mrňousek se tváří, jako že tam jako není nebo co. Břicho je celkem placatý, totiž maximálně je nafouklý ze zeleniny či ze zácpy :-) Pobolívá jen občas. Někdy mě manžílek pozlobí a trošku mi brnkne o prsa a já už křičím auvajs! :///: Chlapi uměj bejt pěkní hajzlíci! }:)

In reply to by Any

:) No vidíš, nakonec ty injekce půjdou třeba i bez modřin. Šikulka maminka :one: Bříško prý pak v druhém trimestru rychle vyroste, tak neboj, že je teď zatím placička. A manžílka na oplátku taky někde brnkni, hajzlíka jednoho :P . Ale on má určo radost z mimíse, že tě jen tak z radosti škádlí. To já citlivý prsa znám, mám to hned po ovulce a je to jako by mi měly každou chvílí explodovat, jak jsou napnuté. Na druhou stranu jsem ale ráda, protože jsou z těch mých jedniček aspoň jedenapůlky :///:

In reply to by Hanuše

Nakonec i tam modřinka vyrazila, ale malá. No, co se dá dělat. Nebojím, nebojím, kdyžtak aspoň dýl vydržím v menších věcech, než začne léto a budu moct nosit od pasu volné šatečky :-) Nojo, zkusím ho brnknout }:) Prsa mám naštěstí teď bolavá hlavně na dotek anebo když moc nadskakuje autobus :) Předtím jsem je měla bolavá asi od jednoho týdne po MS až do prvních dvou dnů další MS, byla to hrůza. Jinak já je teda moc malý nemám, tak snad nebudu mít za pár měsíců úplný melouny :///: Ty bych pak asi musela vozit na vozíčku :s:

To už budeš mít a chvilku první trimestr za sebou a bude líp. JAk píšeš že tě nohy nikam nedonesou tak já mámstejný pocit, jak když mi nědko na ty nohy uváže závaží a nechtěj se moc hejbat :s:
a do práce se nehrň ještě si ji užiješ po mateřský dost, mimi je důležitější tak si to užívej :one: :€s€:

In reply to by rolja

No, přesně. Nebo jsou takový už pak lehce gumový. A když v autobuse vstanu ze sedadla a jdu ke dveřím, tak neudržím rovnováhu a motám se jak ožralá a lidi na mě čuměj :-D Uvidím s práci dle výsledků krve a rady pana doktora. On si nejspíš myslel, když mi neschopenku vypisoval, že mi ji píše už na celé těhotenství, takže se bude divit, že chci do práce. Na druhou stranu mám teď v létě i práci v terénu, tudíž víc chození a tak a v létě máme v kanclu hrozný pařáky a nedá se tam vydržet ani v netěhotenství, natož během těhu, tak si říkám, jestli bych na ty dny vyplácala dovolenou anebo jak, další neschopenka znamená zase od začátku tři dny neplacené atd. Těžko říct, jaký bude léto. Já to mám blbý kvůli tomu, že platím kromě nájmu ještě úvěr, co jsem si před 2 lety brala kvůli bytu. Manžel je na účtě v mínusu (dělá sám na sebe, tak to lítá nahoru dolů, platí šílený zálohy na daně a taky věčně tahá ze zákazníků prachy za odvedenou práci) a teď to, co mi dá, použijeme na větší splátku úvěru, protože se nám potom o dost sníží to, co bude zbejvat doplatit (tím, že se úroky počítají ze zbytku). Ale bohužel se výše jednotlivejch splátek nesníží, jen se zkrátí doba splácení. Takže za rok bychom to po ukončení stavebka mohli další velkou splátkou doplatit už celé. No a s nemocenskou mi na to nebude zbejvat. Ale těhotenství jsem kvůli tomu odkládat nehodlala. Jinak on mi přidává na jídlo a to, co ušetří, si taky nenechává pro sebe, jen je to prostě pořád kam strkat.

In reply to by Any

TAk to chápu že by se práce hodila, na nemocenský ty peníze velký nejsou, tak uvidíš co ti Dr. řekne třeba tě pustí :)
Jo já si zase připadám jak slimák, vůbec nemůžu chodit rychlejc i starý babičky mě předcházej :C]]: a někdy mě bolí i pření strana stehen, ale halvně mě pořád bolí podbřišek někdy docela dost a pak to zase přejde jsem z toho t rošku nanervíky

In reply to by rolja

Později na to budeme vzpomínat, až budeme lítat s kočárama, jak jsme se tenkrát belhaly a že jsme si to tenkrááát ještě mohly dovolit :-D Já se zas někdy cejtim trapně, když sedím v tramvaji, je mi blbě nebo jsem hodně unavená, říkám si, že snad někdo jinej mladej vstane, až někdo starší nastoupí. Jinak si myslím, že na podzim, až budeme mít velká bříška, nás stejně nikdo nepustí sednout, protože to přes zimní kabáty nebude tak nápadný. Ale to se ještě uvidí, třeba se budeme cítit dobře a budeme chodit pěšky :-)

In reply to by Any

Jo to budem, já musela včera k dr začla jsem špinit a miminko je menší než by mělo být tak jsem zase vyplašená a mám strach, příští úterý jdu na další ultavuk a brali mi krev na HCG v úterý se všechno rozhodne, jen doufám že to bude mít dobrý konec :k:

In reply to by Any

dnes jsem 6+3, ale kolik je mimi nevím jsem se zapomněla zeptat , jen je prý menší ale o kolik nevím, zatím nebylo vidět ani srdíčko
tak musíme čekat jak to dopadne je to hrozný čekání

In reply to by rolja

to je blbý to čekání, ale třeba je menší prostě jenom proto, že k otěhotnění došlo trochu později, než se předpokládá. Nebo víš přesně, kdy to bylo? Mně za chvíli dojde Ultrogestan. Tak si říkám, jestli to zvládnu tři dny bez něj nebo si pro něj mám radši k doktorovi dojet a vyzvednout si to třeba u sestry na recepci. Dr. mi dá vždycky několik balen něčeho, na někdy mě objedná a vůbec si nespočítá, jestli mi ty léky do té doby stačí. Nebaví mě jezdit tam ještě navíc.

Ahojky Any, jéé tak to mooc gratuluju :€O: zrovna minulí týden jsem na tebe myslela :ww: a moc moc držím palečky. Měj se hezky :a:

In reply to by emmily6

Včera už jsem ti nemohla odepsat, protože to začlo blbnout. Díky. Ještě chvilku. Jak jsem doma, líp mi ty týdny utíkaj. Ale potřebovala bych co nejdřív do práce. Ani ne tak proto, že bych se nudila (to já se zabavit umím), ale hlavně kvůli penězům. Bojím se, kolik mi teď přijde na účet. A taky tu moji práci za mě moc kolegové nezvládaj. Tak snad od půlky května. Taky budeme muset od října sehnat náhradu (teda pokud vše půjde, jak má), čili už v létě vypsat výběrovku, abych tam během září někoho zaučila. A co tvoje malá princeznička? :-)

In reply to by Any

Je dobře, že ti to utíká. To věřím s těma penězma, člověk je zvyklí na nějakou částku a to je blbí, když ani netuší kolik mu přijde a zbývá jen čekat! Snad to ale nebude tak hrozné! :one: To je blbí, že se tam bez tebe neobejdou! Ale určitě všechno bude v naprostém pořádku a brzy budeš muset hledat tu náhradu. :ww: Jinak co moje malá princeznička? Letí, to jako voda a už to není žádné maličké miminko :girl: v sobotu jí bude už 7.měsíců děsně to utíká. :D Tady jsou nějaké aktuální fotečky, kdyby jsi chtěla juknout: http://www.mojetehotenstvi.cz/adrianka-aktualni-foto :ww:

In reply to by emmily6

No a představ si, že jsem si včera koupila v Tescu na léto jedny plátěné volné kalhoty, snad mi 38 bude stačit, ty větší byly už hrozně veliký přes zadek, stály 270 Kč. Taky jsem si koupila dvě krásná proužkovaná trička po 115 Kč o číslo až dvě větší, než nosím a hlavně jsou dlouhá. Jedno je jasně oranžovobílé a druhé je světlé oranžovošedivé. Ještě tam mají jedno krásné fialovobílé barvy, ale tam už jsou moc velké velikosti. No a takhle já šetřím! Ale je to po dlouhé době, co jsem si takhle něco na sebe koupila. Taky jsem koupila na Verunku dvě trička za 100 Kč, jenže jedno jsem vzala omylem chlapecké a ještě o číslo větší, než jsem chtěla. Tak to tam musím jít vyměnit. Týjo, už 7 měsíců! Adrinanka je moc krásná a fotogenická, doufám, že budu mít taky takové výstavní mimčo :-) Začínám polemizovat o tom, že bychom se nechali překvapit... zatím je ještě brzo, ale uteče to jak voda a budem se muset rozhodnout. Víc by se mi jaksi "hodila" holčička, protože mám doma spoustu holčičích věcí po Jardově Verunce, i když až tak od 3 let, no ale chlapečka bych zase přála jemu, určitě by byl za kluka moc rád, když už holku má :-) A taky pak chci ještě minimálně jedno, takže je to vlastně fuk :-) Chtěla bych tři, ale to by se nám asi dětičky nevešly do dětského pokojíčku. Uvidíme, jak to bude s Verčou versus střídavá péče, až bude starší. Ona by radši byla jen u mámy. No to jsem se zas rozepsala...

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka