Muj první a rychlí porod

20.04.2010

Ahoj konečně si můžu sednou k počítači a napsat vám o svém porodu.Začnu od rána. Byla jsem na kontrole plodové vody a doktor mi řek že je to ještě moc vysoko a že to jen tak nebude.Celý den mi bylo krásně. Večer jsme šli na narozeniny našeho kamaráda asi o pul 10 jsem jela domu. Kolem pul 11 mě začalo trochu pobolívat břicho myslela jsem že to jsou jen poslíčci tak jsem to chtěla zaspat. Po 12 hod mě probudila větší bolest tak jsem ještě chvilku čekala a pak zavolala chlapovy aby přijel domů(asi to tušil tak na oslavě vůbec nepil).
Když přijel už jsem měla bolesti skoro pořád tak jsem vyrazily do porodnice(pořád jsem si říkala že to nic není když doktor říkal že je moc vysoko)Od vrátnice k porodnici jsem to měla 3x(kdo zná Třebíčskou nemocnici ví jaký je to kousek.)V porodnici mi natočily pásy byla jsem otevřena na 2cm. Pak proběhla sprcha a byla jsem otevřená na 4cm to byly asi 2 hodiny pak mi praskla voda do ty doby jsem byla v pohodě pak jsem jen ležela a dýchala. To už o čase nevím pak začal malý tlačit a já jsem ožila. Rodila jsem asi pul hodinky.Malej vyklouzl jako nic v 5:15 hod.Přítel byl u porodu a byl baječný strašně mě podržel.Malej byl krásný nebyl fialový ani pomačkaný.Tak to je asi tak vše omlouvám se za gramatické chyby.

gratuluju k synkovi a parádnímu porodu :k:
jinak do TR porodnice se chystám každou chvilku... jen teda zírám, že jsi po prasknutí vody ležela... já to měla uplně stejně a každej, komu to řeknu, tak na mě kouká jako z jara a už tenkrát mě PA zarazila, když po prdnutí vody řekla, že musim ležet, protože už to ze mě poteče až do porodu

Ahojky, především chci pogratulovat ke zdravému miminku a tak pohodovému porodu!!! Já budu v Třebíči rodit na přelomu června a července. Jaký tam byl přístup personálu, koho jsi tam měla za asistentku či doktora? A jak to dál probíhalo po porodu? Co hygienické potřeby a tak, je tam něco k dispozici, co si musím vzít z domu? A jakou kosmetiku ti poradili pro prcka??? Budu moc ráda, když mi o tom alespoň pár řádků poreferuješ. Díky moc!!!

In reply to by mirriss

Ahoj doktora jsem měla Jahelku asistentku si nepamatuji byla vysoká, vlasy ostříhaný na mykádo, melýr a brýle.Jak asistentka tak doktor byly super.Po porodu mě převezli vedle do místnosti a 2 hodky nas tam nechaly i z malým a přítelem odpočívat dostaneš kafe a neco k snětku pak se musíš vyčůrat jinak tě vycéfkují ale to nic není pak jdeš na šestinedělý.Dostaneš košilu a ručník. Ručníky dostaneš každý den ale ten jsem používala jen na spodek jinak jsem měla svoje ten jejich je malý.Kosmetita pro tebe je jasna vše na spodek jsem měla intim mýdlo .Pro prcka jen sádlo a bepanthen mužeš oboje používát i na prsa to ti řeknou a ještě ubrousky a plenky.Na koupáni pro malého nemusíš mit nic vše tam mají.Koupani první den se nekoupe druhý den ti to ukážou a třetí den koupeš ty a 4 den se nekoupe odřezávají pupík a 5den jdeš domů a koupeš doma.Tak to je asi vše jestli budeš chtít se ještě na něco zeptat tak se klidně zeptej když budu vědět tak ti rada odpovím. Jo a neboj se o ručnik o látkové pleny atd .... říct ochotně ti sestry vše dají a poradí.Tak ti třeji pohodoví porot a ať jste z malým(malou) v pořádku. :a: :a:

Takže rady doktorů, že se nic nekoná nelze brát jako směrodatné. O kolik to bylo dřív? Kolik měl prďola?? Jak Tě chlap podržel?? Jsem zvědavá, vím. Jestli máš chvilku času, písni.. :qu:

In reply to by Jana Kulhánková

Ja jsem sice týden přenášela ale :*8*: byl přesvěčen že to bude ještě týden trvat. Tomik važil přesně 4 kg a měl 50 cm.
Přítel byl užasný v tom že mě třeba potporoval při tlačení celou dobu mě držel za ruku chválil mě a vubec jen že tam byl. Myslím si že tatinci u porodu by měly být. Zatim pa

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky