malej má rýmu

05.04.2010

Ahoj maminy, máte některá zkušenost s tim, že má vaše mimi rýmu? Mám 14 denní miminko a máme rýmu jako trám, že musíme odsávat i v noci a docela i kašle. Dávám mu bylinky,protože takhle malý mimčo nic nemůže. Naštěstí dobře papá a teplotu nemá, ale bojim se o něj, protože to trvá už co sme přišli z porodnice a ani nejdeme ven,radši. :\\: Dr. ho poslouchala a na průduškách to prej nemá.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Malička má 5 měsíců a je řijnacek,rymecku jsme diky pocasi chytli take hned a ma ji obcas,od dr nam byl doporucen nasivin,uklidni sliznici a koupit zvlcovac,mala v nosi nemohla pomalu dychat a tohle nam hrozne moc pomohlo a pomaha :) hodne stesti a uspesne vyleceni

In reply to by nymphy

Díky za radu, už sem to zařídila.Zvlhčovač je na cestě a Nasivin sem koupila dneska.Je to hrozný.Malýho dr. je až odpoledne,tak jí musim zavolat, co dál. :€\€: Kašel se prckovi docela zhoršil.Na noc lehce vyvětrám pokoj a to klidně sí,ale pak od rána kašle. :§)

In reply to by H.a.n.n.y-

nejsppis to bude tim vzdouskem,bydlite v byte nebo domecku?V bytech jako jsme napr my je hodne suchej vzduch takze malinke poustim zvlhcovac a klidne spinka,tak jak venku v kocarku,na ten kasel ti snad neco da,mala jen pokuckava tak jsem to neresila,nejhorsi byla ta rymecka :( hodne stesti a brzke uzdraveni :)

In reply to by nymphy

Právě že bydlíme v bytě... :? Já na to trpim taky. Na jaře když se přestává topit a na podzim když se začíná topit. Hnusnej suchej vzduch. :-g(
Na kašel máme stoptusin, na rýmu nasivin, na prdy sab simplex, odsávačku... :*[]: Sme zásobený teď jen jak se s tim malej vyrovná. Na dnešek sem se vůbec nevyspala. Pořád plakal až se dávil. Včera dr. :*8*: udělala výtěry krk a nos a v pátek jdeme na kontrolu.
Je mi ho líto.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka