kuchařinky, poraďte - králičí játra
Kuchařinky, prosím poraďte...Já nedělám běžně vnitřnosti a pod. a tak se chci zeptat...našla jsem recept na králičí játra a je tam, že je mám naložit přes noc do mléka. Musí se to nakládat nebo je můžu po rozmrazení normálně zpracovat? Raději bych si je připravila na zítra už dnes...Děkuju za rady
Ahojky,já dělám kuřecí,ale to je asi stejné.Nejvíce nám chutnají jako minutka na pánvi,s cibulkou a bazalkou.Je to za 15 minut hotovo,bez nakládání a bez přípravy.Rychlé,levné a dobré :) O tom mlíku jsem neslyšela,ale když si vezmu,kolik to pustí krve,tak to mlíko by bylo fuj do rána :00: :00:
In reply to Ahojky,já dělám by lucininenka
Díky moc. Taky se mi to nezdálo - slyšela jsem to o ledvinách, ale o játrech ještě ne :00: :€m:
Králičí játra do mléka dávat nemusíš :n: :€s€: , dělá se to spíš u ledvinek a to vepřovích, telecích. :a:
http://Zelvicek1.mondozoo.com