Vyšetření těhotenské cukrovky

23.02.2010

Ahojky těhulky, zítra mě čeká vyšetření těhotenské cukrovky :jawdrop: , tak jsem zvědavá jak to zvládnu být celé dopoledne bez jídla :hu: Snad mě z tama neodvezou nohama napřed :s: Prý je ta sladká voda hnusná. Co by člověk, ale pro :cc): neudělal... Snad nám výsledky dopadnou dobře a nebudeme muset držet žádnou diet... I když by neuškodila... :#o: Měj te se krásně

Kliknutím vložíte smajlíky:

Byla jsem včera..myslím, že jsou horší věci. V 7 nalačno, nekouřit, nepít, nežvýkat,nejíst. Snad mi mohli ještě říct abych si nečistila zuby:-) Ďobli mě do prstíku takovým přístroječkem, co mají cukrovkáři, ukápli si kapku, zalepili, pak nalili asi 4 dc roztoku, vypít, zpočátku to chutnalo dobře, jako vyprchaná poděbradka, takové sladké, kyselé a hořké dohromady. Ale bylo toho moc. Ale dá se to v pohodě. Ušklíbnutí ale nezabráníš. Je lepší to asi vypít najednou nebo s pár přestávkami najednou, než to cucat. Stejně tě to nemine. A pak jsem mohla jít do práce.. a v 9 znova ďobnutí do prstíku a výsledky pošlou doktorovi, tam jdu za 2 dny. Pak šup do kantýny a nadlábnout. Hlad je, ale šlo to vydržet, pokud ti po ránu je dobře. Ale nechtěli ani, abych to do druhého odběru zapila čistou vodou. Fakt jsem nesměla nic.

Ahoj, ničeho se neboj, na cukrovce jsem byla minulý týden a musím říct, že to fakt nic není. Možná jsem to líp snášela hlavně proto, že jsem neměla s sebou černý čaj, jako ostatní holky,ale ovocný, který je sám o sobě trochu kyselejší, a proto ti tu sladkost toho nápoje trochu srazí, na výsledky to ale nemá vůbec vliv. Ptala jsem se na to ještě u gynekologa, jestli si můžu vzít čaj ovocný a že prý ano, tak jsem to udělala a zvládla jsem to bez problémů, přestože kafe ani čaj nikdy nesladím! Ani trochu! Ty 2 hodiny se tam taky dají zvládnout, zvlášť, když si s někým povídáš, maminek je tam dost:-) A nemělo by se nikam odcházet, protože to může zkreslit výsledky.
Tak hodně štěstí! Lucka

Ahojky já jsem na něm byla dnes a i když jsem měla problém tu vodu v sobě udržet tak jsme to nakonec s mimískem zvládli.Tak se neboj určitě to zvládneš taky.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Jééé tak to je blbý mě se ulevilo hned jak jsem se najedla.

mě osobně ta voda chutnala,vypila jsem ji na ex a ty 2 hodky bez jídla se dají zvládnout,tak hodně štěstí

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka