POHYBY ??????? ALE KDY??????

04.03.2010

Všechny vás tu moc zdravím.............chtěla jsem se zeptat, jelikož začínám být krapek nervozní, tak tu raději píšu, třeba mě někdo uklidní a poradí :(
jsem prvorodička a dnes ve 20 tt. Bříško nám i celkem roste, jakštakš...........ale necítím ještě žádné pohyby, nebo spíš, nevím, jak je cítít mám? nevím, zda to jsou střeva, či co.......prosím poraďte.
Díky Luci

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

......hned jsem klidnější :)))) děkuji vám............všem

Ahojky Lusilo, ja poprve pocitila pohyby az na konci 19tt,ale samozrejme u kazde maminky to je individualni,takze byt tebou se vubec nestresuji.... Jeste porad mas casek a co se tyce toho jak to poznat...No vis ja jsem se jednou rano probudila a jako vzdycky pohladila brisko a najednou me neco koplo do ruky,ale pry to je jako kdyz stoupaji bublinky a nejdriv to ani neni poznat,zda to jsou streva nebo kopanec.... Ale neboj to poznas opravdu. Myslim,ze se jeste nestalo aby to maminka nepoznala :C]]:.. Ja uz jsem ted 38+3 a ted jsou ty kopance az bolestive,takze mi ver,ze si jich jeste opravdu uzijes :s:....Pohlad brisko a neboj se papa :a:

In reply to by Balusta

jéééééééé, to je krásný............no, mě můj přítel taky uklidňuje, že to určitě poznám a hlavně, že ty kopy v pozdějším těhu, si ještě užiju :)))))))))) ale moc se na to těším, no přesně jak píšeš, taková směs něčeho, plynatost, střeva a bublinky :)))))))))))))))
díííky. pá

ahoj,
ja citila pohyby poprve ve 22tt .... nejak specialne na ne nemusis cekat, ono to prijde jako takove simrani a tukani zevnitr....muzes si zkusit vzdy v klidu sednout a soustredit se na to, ale neboj ono to prijde, mas cas ...

In reply to by Danzy

díky............to jsou ty knížky :(, kdy píšou strykntě, že do 20 tt už musím něco cítit.......jsem ze všeho vykulená, je vše poprvé, tak člověk neví, jak se zachovat a jak to prostě brát........u druhého těhu už to bude lepší :) budu vědět, co a jak.........snad :)))

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka