co a kolik papají 5měsíční mimča

02.03.2010

Ahoj holky,chtěla bych se zeptat co papají vaše mimča v 5měsících.Já dávám malé většinou ráno ve čtyři 210ml Sunaru,pak kolem 10.hod taky,kolem 13hod.60g zeleninové přesnídávky za hoďku sunar,kolem páté 70 přesnídávky za hoďku Sunar ,pak kolem osmé před spaním Sunar a zase dokola.Připadá mi to jednotvárné,ale zatím jí nechci nijak přecpávat,jaký máte na to názor?

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj,my dáváme ráno kolem 7hod 180ml sunaru,pak obídek kolem 11hod 125g zeleninky,pak sunar zase 180ml kolem 14hod,pak 18hod a večer 21:30hod.Příští týden začnem i ovoce tak bude nějaké zpestření.

tak já musela začít přikrmovat, protože jí moje mléko už nestačilo. Ale zatím jí dávám oběd (začínali jsme mrkev-brambor) a večer kaši :hu: :qu: . Jinak ji pořád kojím. Ale malá je žroutík. K obědu už zdlábne 100g kaše.

jejda, jednotvárné to není, vždyť je mimi 5.měsíců, to moje malá do konce 7. měsíce byla jen kojená, zdá se mi, že by jí i stačila jedna přesnídávka a jinak sunar.

In reply to by renulec

malej taky zacal chvili odmitat mlicko, pac ho bavilo papat na lzicku, ale to se spravi, neboj;) Ted je mu 11m a papa skoro vsecko a stejne si kazde 3-4h vezme mlicko.
Papa :k:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka