Huraaa do 26.tt

26.02.2010

Ahojda cervici, tak vas jdu taky po dlouhe dobe pozdravit a napsat, co je novyho! :\x: Fotecky porad jeste vkladat nemuzu, pritel ma s tou redukci od fotaku dlouhe dodaci lhuty, no doufam, ze to stihne do porodu, to by bylo jako fajnee, jinak snad pujdu koupit novy fotak, abychom si mohli toho naseho :$}: pekne vyfotit!
Jak asi nektere vite, pritel zacal od ledna pracovat ve Svycarsku, tak jsem ted cely unor byla u nej, bohuzel cas leti, takze v nedeli uz letim domu, ve stredu do poradny a urcite brzo na test na cukrovku. Toho se trochu bojim, mame cukrovku v rodine a ja jak nikdy nebly na sladky, tak ted bych nemusela temer nic jinyho :pig: S pritelem se uvidim do porodu uz jen dvakrat, je to smutny, ale jinak to nejde, budeme to muset vydrzet. Ve stredu zacinam chodit na predporodni kurz, asi trochu pozde, ale preci jen, uz se tesim, co se dozvim novyho a ze si zacvicim, potrebuju protahnout telo jako sul! Chtela bych uz take objednat kocarek a pomalu dokupovat vybavicku. V dubnu pak mame jeste neco podedit od kamardky, tak pak zacnu prat a zehlit. Kocarek asi nakonec vezmeme V max od Baby smile, uz me z toho vyberu jde hlava kolem, asi uz nic jineho nevymslime. Jeste teda chci poradne videt tu sportovni nastvabu a pak se definitivne rozhodnu.
No a mam velkou novinku! V utery me pritel pozadal o ruku :\r/ :\x: Zadna romantika, ale to byste ho museli znat...ja myslela, ze to nikdy neudela, tak mam radost! Oba dva nejsme na nejake divadlo pred lidmi, tak jsem se dohodli na zkracene verzi obradu- puvodne jsem chteli jen podepsat papiry na matrice, ale to pry nejde. Pritel nechtel ani prstynek, protoze zadne sperky nenosi, ale to ja kdyz uz nic jineho, tak prstynek chci. Takze se koupi nejaky poradny pro me a pro nej jen nejaky levny, symbolicky, na pamatku. Jen jsem teda holky dost zvedava, v cem se budu vdavat. Pritel, jak nema rad divadlo a oficiality ( i na jeho promoci jsem ho musela donutit, aby si vzal alepson kalhoty a ne dziny:-), tak se chtel brat v civilu, ale to by moje babicka nikdy neprekousla, takze musime neco vymyslet. Objednala jsem si uz na mimibazaru bily svetrik, takovy elegantni. Nechtela bych si pujcovat saty za nekolik tisic, opravdu to tak neporzivame, takze ted premyslim, co k tomu. Pochybuju, ze sezenu nejakou hezkou bilou sukynku:-( Ale mam doma bile manzestraky- z takoveho jemneho manzestru, jsou moc hezky, takz ev nejhorsim, kdyz nic nesezenu, tak pujdu v nich. Myslite, ze to bude hodne blby???? Jo, a termin jsme si zamluvili na konec brezna, takze za mesic :c: Jeste to u nas nikdo nevi }:)
Jinak brisko roste, nestacim se divit jak, ale zacinam mit trochu problemy s dychanim a s zaludkem. V noci a dopoledne mi byva spatne a zvracim- nevim, jestli to muze byt tim, jak Krystufek naleha na zaludek? Mate to nektera z vas taky? Je to docela neprijemny, clovek se moc nevyspi a dopoledne vzdy jen prezivam...No a do toho se mi uz nejakou dobu spatne dycha, jen chvilkama- mam pocit, ze se nemuzu poradne nadechnout! Krystufek uz dela pkeny akrobaticky cisla, kdyz se do toho pusti, vlni se mi cele bricho, je to sranda:-)
Jak se mate vy, holky???????

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka