Asi hloupy dotaz, ale...

18.02.2010

Ahoj holky, chci se na neco zeptat, teda pripadam si pitome ale zkusim to...beru antikoncepci o mimco se zacneme pokouset v kvetnu (to jen na uvod, abyste vedely, ze nejsem tehotna), pristi nedeli mam dostat menstruaci...a ted k memu dotazu...prave jsem se nalozila do horke vany a tak se studuju a najednou zjistim ze mam trochu citlive bradavky zmacknu pravou bradavku a vytekla z ni kapka asi o velikosti hrachu bile zakalene tekutiny, uplne jsem se vydesila, jelikoz se mi to jeste nikdy nestalo, zmacku znovu a opet to samy, zkusim na druhe bradavce a to samy ale ne tak velka kapka...pak si jakoby zmacknu cele prso smrem k bradavce a dve velke kapky te same tekutiny..udelalo se mi z toho spatne...holky je to normalni?myslite ze je to tim ze jsem pred MS????

určitě utíkej k Dr. Mě se stalo to samé, citlivá, zvětšená prsa a vytékající tekutina z bradavek.Byla to opravdu vysoká hladina prolaktinu. Léčili mě v té době (2005) hnusným lékem Mysalfon, ale ten už se prý dnes nedává. Bylo to hrozné svinstvo, bylo mi po tom moooc špatně. 3 měsíce jsem trpěla než si tělo na ty nežádoucí účinky zvyklo. Pravda je, že pokud bys chtěla mimiska, tak by to šlo dost špatně a nebo bys o něj přišla. Taky tě nechci strašit, ale k Dr. určitě zajdi. Držím pěsti, ať jsi v pořádku, pa Janka ;o)

loni v květnu jsem si nechala vyndat Mirenu a začali jsme se snažit o miminko.Měsíc na to,pár dní před MS se mi stalo to samé.Na internetu jsem našla hrůzostrašné diagnózy zvýšeného prolagtinu.Hned jsem naklusala k dr.Bylo mi vysvětleno,že je to celkem běžné,ale krev mi nabral.Výsledky byly v pohodě a v dubnu čekáme mimčo.Takže k dr. určitě jdi,ale nebuď zbytečně vystresovaná.Ahojky

Ahojda Kallo, mohlo by to být způsobené vysokým prolaktinem. Nech si udělat hormonální profil (ten se dělá 3.-5. den cyklu), ať víš, na čem jsi. Protože kdyby jsi opravdu měla vysoký prolaktin, tak stejně budeš mít problém s otěhotněním, nebo by jsi mohla potratit. Nechci strašit, to mám od doktorky. Hodně štěstí!!!

In reply to by Naděnka

No ja ted trochu googlila na netu a tam pisou o problemy s otehotnenim (a to teda nechci mit) a taky o nezhoubnych nadorech, takze zitra zavolam moji pani doktorce a uvidime jestli bude mit cas me vzit...taky jsem se docetla ze ta krev se odebira 2 dny ped MS tak to prodiskutuju s ni, ale dekuji moc za radu a prani hodne stesti..:)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Dekuji, trochu jsi me uklidnila ne s tim ze bych nemela byt tehotna, ale ze se to muze stat:) Budu se ted vic pozorovat a pokud to neodejde ani po MS tak se objednam k doktorce:)

In reply to by kalla657

ja to mam taky uz asi dva roky obevilo se mi to jeste v dobe kdy jsem znikym nechodila tak jsem ani tehotna byt nemela ale hlavne zjedne bradavky byla jsem i na visetreny a ultrazvuku a na nic neprisli jen kdyz by tam byla krev nebo to vitykalo tak ze bych mela spinavou podprsenku tak mam znova prijit jinak nemusim tet uz to jsou dva roky a jen trohu zjedne hlavne pred ms snad ti to aspon trochu pomuze ahoj mej se hezky

In reply to by lolitka.25

No ono ja to ted mam hlavne z ty pravy bradavky z ty druhy uz ani kapka, jako neni to ze by mi to teklo samo o sobe ale zase to prso nemusim "dojit" aby to vyteklo, ted kdyz jsi rekla s tou spinavou podprsenkou tak jsem si uvedomila ze obcas mam jakoby kolecka uvnitr tam kde jsou normalne v podprsence bradavky, ale vzdycky jsem si myslela, ze to je treba pot...tak dekuji moc za tvuj prispevek, zitra se vola doktorce!:)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka