Depka, asi jsem fakt pitomá

14.02.2010

Holky,já jsem asi fakt pitomá. Dneska jsem byla s kamarádkou na svatebním veletrhu v Diplomatu. A já mám od tý doby nějaku depku a nevím jak se jí zbavit. Je mi hrozně líto, že mě ještě přítel nepožádal o ruku, přitom jsem vždycky tvrdila, že to není důležitý, že je pro mě důležitý, že jsme spolu. Tak nějak jsem si uvědomila, že je mi to fakt líto, plánujeme spolu miminko, tak si myslím, že by ta svatba byla "vhodný" krok. Jsem fakt hrozná. Jsem sama sobě odporná tím, že se od toho neumím odprostit. Fakt nechápu co mě to teď tak popadlo. Řešíme mnohem větší problémy než je svatba a já si přitom "plním myšlenky" takovou "kravinou". Jsem fakt jediná takle praštěná nebo se tu najde ještě některá, které je to tak líto...

Kliknutím vložíte smajlíky:

určitě nejsi pitomá a takovéhle stavy máme občas všechny. Já jsem taky vždycky chtěla nejdřív svatbu a pak miminko. Jenže miláček se ke svatbě tak nějak neměl a já to přestala řešit. No a co, vždyť je nám pěkně i bez svatby, ne? Teď jsem těhotná a miláček přišel s tím, že bysme se asi měli vzít :C]]: a víš co? Nebudeme spěchat, protože když jsem si představila, že si třeba svatbu neužiju, že mi bude zle atd., tak jsem se domluvili, že svatba bude příští rok v létě, to by mělo být miminku rok a svatbu si užijeme všichni 3, uděláme to formou zahradní grilovací párty, pozveme kamarády a bude to fajn :).
Takže jestli je vám spolu dobře (a myslím, že jo, jinak byste neplánovali mimi), tak se se svatbou netrap, jen Ti bude smutno, případně se budete dohadovat. Užívej si, že jste spolu, máte se rádi a svatba určitě taky přijde ;) :k:

Nezoufej, nejses v tom hlavně sama ;) Podobně trhlá jsem i já, a taky jsem si založila podobný článek, ale holky mě tu uklidnily a třeba ukázaly že může být i hůř :)
Tak hlavně nevěš hlavu, neházej flintu do žita a podobný hovadiny :s:
Máš supr, že třeba už se připravujete na mimčo, to my třeba ne ... Já mám takový střídací stavy - někdy chci mimčo (tohlavně), někdy tu svatbu (páč mám trochu klasického přítele, a on chce mimčo až po svatbě, ale svatbu až ... kdo ví, ať mi to poví, protože už jsem taky napnutá ode zdi ke zdi :s: )
Takže hlavu vzhůru, my třeba teď dostavujeme náš baráček (bydleníčko :s: ) tak jestli můžeš ta se soustřeď na něco takového a příště s kámoškou vyraž na kafčo nebo do cukrárny :§: ;)
A na ten svatební veletrh jdi hlavně se svým miláčkem, já už to takhle praktikuju asi 3 roky, a svatba zatím v nedohlednu, ale je to moc príma den, myslím si že je to hlavně že tam jsem s tím svým broučkem, který mě dokáže vždycky vrátit na zem, když se moc zasním, a hlavě je tam abych ho mohla držet za ruku a tím ostatním ukázat - mám přítele, tohle mě taky někdy čeká a hlavně to mám před sebou a mám se na co těšit,
Ty co jsou už vdané (je to krásné), ale ty už můžou jen vzpomínat, my co to máme před sebou, tak se můžem těšit a pořád máme šanci udělat ten DEN co nejhezčí ;)
Tak hlavně nedepkuj :s: :a:

In reply to by kokoladka

:s: :s: teď se tomu fakt musím smát, protože je to fakt komický jak každá chceme to, co nemáme :s: My už máme i bydleníčko a o mimi se snažíme. Já jsem jako tvůj přítel, taky jsem chtěla nejdřív svatbu a pak mimi, ale zase na druhou stranu, když jsem pak viděla, že svatba asi jentak neklapne, tak jsem to trochu přehodnotila. Se teď úplně stydím, když si představím jak jsem se dneska tvářila, když mi dal miláček růže a čokoládové bombony, já jsem totiž čekala ten zásnubák :00:
Před chvílí odjel na nákup a já zatím vařím, takže jsem využila toho, že se svěřím se svým trápením a třeba mi to pomůže k tomu, abych tu situaci nějak zachránila ://:

In reply to by jujunka

A u nás se konalo kino a masáž, ale uznej to by bylo moc profláknutý - zásnubák na valentýna, to chce nějaký jenom vaše datum ;) já taky čekám až můj brouček vymyslí nějaký den, který bude jen náš ... ;) Ať se ti podaří nějaká ňam ňam večeře :s: :h:

Na mě taky občas padaj takový "kraviny", nedávno jsem tu řešila, jak mě strašně mrzí, že mi manžel nikdy neřekl jménem a volá na mě jak na nějkou krávu na pastvě :)
Zkus mu nějak naznačit, nebo mu prostě řekni, že jsi byla na veletrhu, moc se ti líbily šaty a všechno kolem toho a živě sis představila, jak by ti slušely. Alespoň to téma načnete. MY jsme manželé, ale manžel mě o ruku nepožádal ani náhodou :( tak si říkám, že jsme to opravdu raději měli nechat být a vzít se časem, možná bysme si to i užili :/

Zdravím Tě.. Myslím si, že je to všechno vyprovokovaný tím, žes byla na tom svadebním veletrhu, či co to bylo za nesmysl..Trochu Tě chápu, ale rozhodně si nezanášej hlavu takovýma pitomostma..Když Tě bude přítel chtít požádat o ruku, tak to udělá, rozhodně ho ale nenuť či nedělej scény, bylo by to kontraproduktivní..taky vdaná nejsem a i se mi líp dýchá..První rozvod mě stál spoustu času, nervů i peněz..není o co stát..Ale netvrdím, že by mě žádost o ruku taky nepotěšila, chlap tím vyjádří, že jsi ta jediná..ale nesmutni, není všem dnům konec..pa, pa.. :a:

co to tady zase čtu?? Měla bys být v klídečku a soustředit se na snaženíčko a vše kolem toho. Ale na druhou stranu chápu, že tě to s kámojdou dostalo do takových myšlenek. Ono neboj, na svatbu u vás taky dojde, uvidíš. Tak třeba já měla svatbu loni 27.6. a pozvala jsem tam 3 páry kamarádů a dva páry se budou brát letos, takže je to nakažlivé. A taky si pamatuji, jak bylo krásný schánět všechny ty veledůležité věci, aby ten den byl co nejkrásnější, takže i chápu, že tě to tam takhle sebralo.
Nevěš hlavu, určo budeš taky jednou krásná nevěsta...
:a:

In reply to by Petulka_S

No jak říkám, jsem fakt trdlo. Ono je i hrozný to, že jsem si vzpomněla jak se chtěla naší svatby zúčastnit babička, která bohužel nedávno zemřela. No a já si s hrůzou uvědomila, že by se třeba tý svatby nemusela dožít ani druhá babička a děda. Do toho do mě dost lidí šije, že máme spolu hypotéku a že bychom se měli vzít. Asi mě fakt zdrbl jenom ten veletrh, no ;)

In reply to by jujunka

taky máme úvěr, docela nám trhá žíly, tak jsme se vzali a teď jen to mimi... :C]]:
Ju a jak píšeš o té babičce, tak já mám už jen jednu babi a ta nám šla jen na obřad a pak na hostinu už né, není to taková ta typická babča , to byla ta druhá, co už umřela. Taky manžovo babička se toho už nedožila, umřela předloni, a ta si to moc přála, ale víc se těšila na miminko -- chtěla holčičku, byla z té myšlenky naprosto nadšená, takže nás strašně mrzelo, že už tady s námi nemůže být. Takhle to nesmíš brát, lidi prostě odcházejí, s tím my nic nenaděláme, ani kdybychom stokrát chtěli. Chjo
Třeba přítel překvapí už tento rok..

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka