Ahoooj těhulinečky sem tu

07.02.2008

tak sme doma od paní doktorky, a papání máme v troubě...a já dneska začala 22tt...tak mám brát bioparox, po 4 hodinách, inhalovat nebo pít vincentku, ale nelíbí se ji můj kašel..netušila jsem že to je špatně na bříško..takže jestli do zítra nepřestanu kašlat, tak musím brát ZINAT anibiotika..na teplotu paralen..tak sme tu..ale ji mi líp--a dneska sem i spala, bioparoc mi včera fakt zabral....a co vvýýý??něco novýhoo??co Maruska??furt 2 v1???

No nyx, tak hodně odpočívej a dodržuj pitný režim, ať jsi brzo zdravá :) Ale je to dobrá zprávička, že už je ti líp, tak jen dál.. :) ;)

Ahojky, tak at se brzo uzdravis, mě už je lip, ale mám teda obcas taky kašel. Rikala ti, cim je to nebezpečný? Ta vincentka ti pomůže, mě desne moc pomohla, rozpouští totiž hleny. Já jsem si v lekarne koupila takyx siurup Stodal, muzou ho tehotný,m je to homeopatikum a docela mi to pomohlo. Hezkjy odpocivej!

In reply to by MARTAS

Ahojky Mati, no to kašlání je pej špatný na bříško...na přímej sval..asi bych mohla vypudit Nelinku z bříška jak jsem ji pochopila..mám Vincentku už aji do nosu =D ale ten Stodal zkusím děkuju moc za radu.... :one: :girl:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

ahojik holčiny...jak je dneska??Johanko co vaříš dneska doblýýho?

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

chi chi tak vy si to takhle spolu domlouváte...to stě šikulky...nedivím se ti, taky bych se moc těšila...já dělala masíčko podle rad Petrusse a mooc dobrý..ted se vaří brambůůrky...manmi...ale co píšeš vypada taky dobře =DD

In reply to by nyx

Ja se mam fajn...dokonce jsem vcera mela vecer bez depky..hura.Dneska je krasne,tak ted se chystam na uklid a pozdeji na prochazku s pejskem.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka