stoptussin

09.02.2010

Ahoj holky.Tak jsme dneska skončili u Mudr.Honzík dostal ve čtvrtek rýmu.Včera se mu do toho přidal kašel a horečka 38,7.Tak jsme ráno vyjeli,protože horečka do rána neklesla....Dr.nás prohlídla a prý,když se zbavíme rýmy,tak všeho kolem....Dostaly jsme 6 druhů kapek,máme to střídat(nos,krk...)...Dostali jsme taky stoptusin.Prý to mám dávat do šťávy-je to hnus.Ale Honzík to prostě nepozře.Malinko ochutná,jako všechno a pak ani ťuk.Nevíte,jak na něj vyzrát?

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky, chudáček, tak nakonec jste jeli k dr. jo... tak snad se toho rychle zbavíte... ale jako mi stoptusin berem často, ale sirup... ale taky jsme měli neúspěchy u nějakých hnusných kapek... a já mu to natahovala do těch dávkovačů, jak máš na sirupy a někdy jsou u toho takový ty kalíčky maličký na odměření a vypití, tak v tom to smíchám s hodně sladkým pitím, natáhnu do toho dávkovače a tak mu to dám, ale když je to hnus tak ho musím vzít do lezu a nacpat mu to do pusy a držet mu tu pusu jako ani jí měl zavřenou, jako jsem mu jí lehce zmáčkla... sice to vypadá drasticky ale není, já do něho tak musela cpát antibiotika :-)

In reply to by Renat

jojo, ono co jinýho... ale kluci mi užívání berou hezky... i kapičky hnusný, jen se zašleběj třeba... teď teda jako, když byli menší tak to byl taky děs... ale kapky do nosu, to je u nás vele boj...
koukám že berete železo, kluci už taky brali oba 2x, to mají asi jako jediný chudáčci po mě, jo a taky křivý nohy :-g( ale železo jsem mu nakapala na první lžičku jídla a bylo to ok.. horší když byl miminko, to si odříh a ublink a byli všechny věci zmavý, hrůza :-)

my bereme kapičky železa a ted už si na ně zvykla ale když jsme začínali tak na lžičku s trochou čaje a v druhé ruce jsem měla flašku s čajem a dávala jsem jí jí a jak otevřela pusu šoupla jsem jí tam tu lžíčku s kapkama a hned zapít. Takhle nám to docela šlo

Chudinka maličká. S těma kapkama ti neporadím, my ještě nic nebraly??!!! Ale přejeme brzké uzdravení...........papa

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka