tvorba mleka

31.01.2010

ahoj holky, mela bych na vas jednu otazku, nevite za jak dlouho po vypiti/snedeni neceho se to dostane do mleka? Mam sesti tydenni holcicku a plne ji kojim a normalne dopoledne i pres den spi uz mene - tak po dvou hodinkach v prumeru a mezi spinkanim je vzhuru i 1-2 hodiny nekdy ale dnes spi doslova cely den, jen 3x vstala na krmeni a to pri nem take spinkala a byla vzhuru jen asi 30 minut pokazde. jsem rada ze spinka, ale napadlo me ci to neni z toho ze jsem vcera vecer mela 2 sklenky vina poprve odkdy se narodila (20.12.) anebo je unavena jeste z vecera kdy ji bolelo brisko a byla hodne vzhuru? potom ale spinkala celou noc cca 6 hodin v kuse. hlavne by me zajimalo to mlicko, kdy se tam dostane to co snim nebo vypiju. moc vam dekuji predem za odpoved :)

Kliknutím vložíte smajlíky:

Tak já vyčetla, že tohle neví přesně nikdo a že každá potravina a každý nápoj se do mléka dostane za jinou dobu, něco rychle, něco až po několika hodinách...

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

ahoj holky dekuju ra odpovedi, myslela jsem si ze to bude jen par hodin a ne treba pul dne, ale jak rikate, neco na tom bude asi ze jak ktera potravina. ja si pak ty dve sklenky vycitala, jen jsem uz byla hotova trosku a unavena, ale to neni vymluva. tak asi to ze spi dnes cely den bude spis z toho ze ji cely vecer bolelo brisko, ze? a nejak ten spanek dohani?

In reply to by kacka-84

Nevyčítej si nic, já už kojila i po dvou panácích vodky, a to prakticky hned, do půl hodiny. :///: A malej v pohodě, byl už teda větší, měl přes půl roku. Ale když nad tím tak přemýšlím, on teďka spí docela blbě, že se často budí, ale předevčírem zase spinkal hezky, vzbudil se jen dvakrát, a ten večer jsem si dala Frisco, že by to bylo tím? :s: ;)

In reply to by kacka-84

nevičítej si to:) a příště si tu sklenku dej jen jednu:) skoro ti závidím, že ti chutná:) já víno milovala dřív jsem vypila i sedmičku u televize, ale v těhu se mi tak změnily chutě, že i teď rok po porodu se na víno nemůžu ani podívat.... :§) jinak ti neporadím páč to sama nevim:)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka