Praskly mi nervy

30.01.2010

Tak mi praskly nervy !!! Už mám toho věčného čekání na něco dost!( pro ty co jsou nové,jsem 26 měsíc snažení a po dvou samovolných v 8tt a zjistili mi Leidenckou mutaci- což je hustá krev ) Ztrácím zdravý rozum. Brala jsem ted poprvé Clostík a pozoruji na sobě bolesti vaječníků už od OVU , dále mám strašně citlivé bradavky a taky nezvykle vysokou BT . Kdybych nebrala tyy hormony,tak bych řekla,že jsem těhu , ale takhle se jen pozorujia říkám si,že je to těma hormonama ( i když takové vedlejší účinky nejsou uvedeny ). MS nečekám až za 6 dní,tak se to nedá vdržet . :( Tak jsem se rozhodla,soustředit se na něco jiného. Kámoška mi už rok nabízí at si dám stúl na nehtovou modeláž k ní do salonu a já si furt říkala,že nemá cenu se do něčeho pouštět,když pak stejně budu těhotná a musela bych toho nechat. ( nechty dělám jen sobě a pár kamarádkám, tak to moc neumím na to , abych to někomu účtovala :C]]: No ale dnes jsem práskla do stolu,řekla chlapovi ,at mi udělá stůl z desek a v pondělí ho nesu do salonu a začnu dělat známým nechty a přijdu tak mezi lidi a na jiné myšlenky. Žiji totiž v zahraničí a jsem už 9 let doma :ooo: je nejvyžší čas na změnu. Sice už jsem si před rokem koupila jorka a věnovala se výstavám ,ale nějak to moc nepomohlo (doh) asi proto,že jsem neměla ovulka a snažili jsme se zbytečně tak dlouho :C]]: Tak huráááááááááááááá do nového týdne a snad už i pracovního :dance: :one:

In reply to by VeronikaV86

ale pochybuji , že mi to moje rozhodnutí pomůže !!! Už mě ty bradavky bolí tak,že je cítím i při prudším pohybu v podprsence :§) Ale ty vaječníky už se aspon uklidnily,tak to nějak zvládnu :w: Ale do toho pátku je fakt nekonečně dalekoooooooooooooooooooooooo :§) a navíc s tou abnormálně vysokou BT naděje umírá poslední :cc):

já bych tedy takovou dobu doma nevydržela, proto ti držím palečky, ať ti prácička dodá sebedůvěru do dalších, doufám už ne tolik promyšlených snaženíček, soustřeď se na motivy na nehtíky, vymyšlej nové a nové, prostě se do toho polož a těhu přijde ani nebudeš vědět jak....
:dance: :dance: :dance:

In reply to by Petulka_S

problém neděláááááááááááááá NEPRACOVAT :C/): Žiju u moře , takže tu skoro pořád hezky na procházky s pejskem a vzhledem k tomu , že i v česku jsem pracovala jen rok po škole a pak začla podnikat,nejsem zvykla být pod nějakým šéfem a někoho poslouchat.Taky tady mají takové přísné pravidla,že mě ani nikdo nezaměstná.Třeba přítel,má obchod v kempu , kde mu pomáhám od května do září ,ale zas jen na černo , protože nejsem vyučená prodavačka. A ted budeme mít bar a tam taky né,protože nejsem číšnice. Tady to není tak jak u nás,že tě zaměstná kdokoliv kdo chce a neptají se tě na školu. No tak já vám zašlu fotečku prvního výtvoru,který udělám. A vesele budu dál :*O*: :one:

In reply to by Petulka_S

taky z počátku nic nerozumělaaaaaaaaaaaaaaaa :!k: , ale naučila jsem se vše :w: Je tu trochu jiný život , jsem tu již 9 let a tak nějak mám stále pocit,že jsem na dovolené :\x: Ale cítím , že ted je tady můj domov a né v česku.Tak ted už mi chybí jen ten mimišek a svatba :\r/ Tak snad vyjde obojí v tomhle roce :w:

Tak to super . Myslim , že si udělala moc dobře . Budeš myslet na něco jiného a mimi přijde samo . Nejhorší je , pořád na to myslet ( já to ale dělám taky a neumím si poručit) .Tak hurá do práce , mezi lidid a ono se zadaří samo .Držím ti moc palečky , moc si to zasloužíš!!!!!!!

In reply to by Messina

dík za podporu :+^*: . Je to těžké na to nemyslet a zvlášť ,když mě na sebe několikrát za den upozorňují vaječníky :§) Mrchy jedny ! A o sprchování ani nemluvím ! jsem si dnes umývala vlasy a myslela jsem,že "umřu" :jawdrop: jak mě pečou bradavky, ty špičky :w: No děěěěěěěěěěěěěěěěěěěs :n: :n: :n: Tak se těším mezi lidi a vím,že to zvládnu. My jsme ženské přece né :\x: A co ty ? :#o: Jak bojuješ :#o: Ozvi se ,pa.

In reply to by Tinkapletinka

Já se snažím bojovat , ale příroda je proti mně . Dle bazálky a ovulačních testů ovu ještě nebyla a to jsem 18 DC . Jsem z toho hodně smutná . Vim,že po vysazení HA to může chvíli trvat , než se tělo srovná , ale cokdyž to neni HA ale mnou !?!?!

In reply to by Messina

Koupila sis ten kontryhel ? Já asi pro něj půjdu,pokud ho tady seženu nebo si ho nechám poslat z česka !!! :one: Ale určitě ho zkusím,snad to nebude problém,když papám ted ten Clostík :#o: Raději se na to zeptám doktora. Tak držím pěstičky at brzy naměříš tu ovulku :one:

In reply to by Tinkapletinka

Ahoj . Kontryhel piju hned od vysazení HA . Dneska BT zase klesla. Jsem nějáká poroucháná :r:
Kontryhel je latinsky Herba alchemillae . Ze začátku jsem pila 3 denně , teď piju dva . Ono se to s bylinkama nemá přehánět . Asi na čas vysadím . A taky mi přijde , že zabarvuje trochu zuby . Ale určitě si ho kup . Myslim, že je to jediná přírodní věc , která nám může pomoct.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka