Savičky na flašku Avent

30.01.2010

Holky, vy které používáte Avent
Prosím vás jak mám pochopit to jejich rozlišení v jednotlivých savičkách
Mám doma savičku na které je napsaná JEDNIČKA a je tam taková malá direčka (asi na mlíko)
Pak mám savičku na které je napsaná DVOJKA a je jsou tam dvě malé direčky jako u Jedničky
a pak mám savičku na které není napsaný nic ( na obale měla 3+) a je tam díra jak do prdele.
Sháněla jsem aby to byla o něco větší dírka než u Jedničky a když jsem kupovala dvojku, tak jsem doufala že to je ono a ono nic.
Chtěla jsem prostě poradit - jaké označení koupit aby to byla jen o maličko větší dírka než u jedničky. Čím se řídit????? Nevíte někdo????

Kliknutím vložíte smajlíky:

tak avent to má takhle: pro děti 0m a více je to s jednou dírkou, pak pro děti 1m a více má dvě dírky, 3 měsíce a více 3 dírky a 6 měsíců a více 4 dírky, dírky jsou tu stejné, jen je různý jejich počet a na tom dudlíku je vždy číslo od 1 do 4, to je to označení od nejmenšího po největší dudlík. Pak je dudlík 3měsíce a více (tedy 3m+), který má místo toho čísla na sobě takové čárky a říká se mu dudlík s variabilním průtokem a to, jak to teče se ovlivňuje natočením dudlíku do určité polohy, tj. má-li miminko před pusinkou jednu čárku, má to téct jako ten 1m+ (2 dírky), na 2 čárky jako 3m+ (3dírky) a 3 čárky jako 6m+(4 dírky). A pak má ještě avent další "dudlíky", ale to jsou pítka (na tzv. netekoucí hrnečky), ty jsou pak od 6, 12 a 18 měsíců (jak psala jedna maminka pode mnou), ale to je docela něco jiného, z toho se pak děti učí pít sami třeba čaj, vodu a tak..

jednička (bila) je na věk 6-12m, dvojka (zelena) na 12-18m a trojka (zluta) na 18-... mesicu :) ale zalezi jak ti prcek pije a co zvlada... Ja mam 8m mimco a pije z dvojky

In reply to by paf

Holky díky, já jsem asi antitalet. takže mu mám zkusit dát pít tu kaši tím 3+ a natočit to na jednu čárku jo??? Myslíte že to půjde a že to nevypije příliš rychle, mám problém stím, že on pije tak 10-12 min a když to vypije rychleji tak řve.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky