teplota v těhu poradte

27.01.2010

ahoj holky... mám teplotu 37,8.. zkoušela jsem se vypotit.. ale nešlo to.. můžu paralen když mám pod 38 a případně kolik a v jakých časových odstupech... poradíte mi někdo prosím?

Kliknutím vložíte smajlíky:

Prořezávali mi osmičku ve 20tt a říkal zubař i gyn., že můžu na teploty a bolesti pouze paralen nebo panadol po 6h. Ibalgin ne.

Já jsem teda v těhu nic nebrala, zkrátka jsem se potila u čaje s medem. Paralen se může jen v určitém trimestru, v kterém Ti neřeknu, ale myslím si, že ve 2....nejlépe uděláš, když zavoláš své obvodní ona Ti poradí nejlépe, co a jak.

Paralen můžeš, a to 1500 mg denně. Tzn. pokud máš tablety 500 mg, tak můžeš 3 denně, pokud 250 mg, tak 6. Teplota v těhotenství by ti neměla vystoupit nad 38 stupňů, to by mohlo být škodlivé pro plod.

In reply to by Goroien

Tady ti ještě posílám odkaz: http://www.safebryo.cz/seznam_leciv3.htm#Paracetamol , který potvrzuje info, které jsem ti napsala. Jedná se o informační server o léčivech v těhotenství, který vznikl v rámci Farmaceutické fakulty VFU v Brně, je určen široké odborné i laické veřejnosti. Poskytuje podrobné informace týkající se léčiv, jejich účinků na embryo a plod a velikosti rizik vzniku vrozených vývojových vad v jednotlivých etapách gravidity.
Určitě bude vše v poho, neboj. Já měla virózu v těhotenství dokonce 2x, brala jsem Paralen a mám zdravou holčičku....

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka